:31:نقل قول:
پس ویو رو انتخاب کردی؟
مبارکه
شیرینی نمیدی؟:20::31:
Printable View
:31:نقل قول:
پس ویو رو انتخاب کردی؟
مبارکه
شیرینی نمیدی؟:20::31:
فکر میکنم همه استار تی وی ها انالوگ هستندنقل قول:
دیجیتال همونیه که در n96 هست(----H) و به صورت محدود فقط تو تهران پشتیبانی میشه
اشتباه میکنم بگید؟!
بین ویو 525 و مارول شما دوتا انتخاب دارید. یا دوربین خوب یا یک گوشی هوشمند با تاچ خوب و البته جی پی اس.
از اینجا به بعدش دیگه هیچکی نمیتونه کمکتون کنه. ببینید دوربین مهمتره یا هوشمند بودن گوشی؟
نقل قول:
10000000 درصد اسمارت بودن بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شیرینیه دوست خسته (tired friend)
خودم پختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::21:
راستی ممنون از همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم s5330 رو بگیر که کیبورد فیزیکی هم داشته باشی....
100درصد در اشتباهید! اول اینکه ان96 دی وی بی نداره! و ان77 و ان92 فقط از سری ان نوکیا این قابلیت رو دارن! (این 2گوشی بهمین علت هیچوقت گارانتی نشدن)نقل قول:
استار تی وی هم دو مدل هست! با گیرنده آنالوگ و با گیرنده ----H که در کل مراکز استان ها بجز زاهدان و بجنورد فعاله. و بزودی در تمام کشور
نقل قول:
آره
اینم خوبه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوست عزیز این از Wave525 بهتره . کیبورد فیزیکی خودش یه مزیت بزرگ حساب میشه مخصوصا اگه SMS باز باشید یا نمی خواید زود زود صفحه نمایش گوشی رو تمیز کنید .نقل قول:
نظر من هم رو S5330 Wave533 هستش اگه بین Marvel و Wave525 , Wave 525 رو انتخاب کردید
اگه رو دوربین خیلی خوب و فلش تاکید نکنید همین Wave533 رو بردارید , که منم اگه جای شما بودم همین رو برمیداشتم چون همه چی گوشی دوربین نیست , Wave533 هم در ضمن بدون دوربین نیست ! اونم خو دوربین داره ولی Marvel به جز دوربین چیز چشم گیری نداره که آدم رو جذب کنه
نقل قول:
ممنون بابت راهنماییتون
آخه من شنیده بودم راحت میشه با 525 اس ام اس داد
راستش منم زیاد اس میدم
24 ساعته دستم داره رو دکمه های گوشی حرکت میکنه
با لمسی هم کار کردم اما نه زیاد.اما اون کجا که گوشی خودم باشه اون کجا که فقط یه مدت واسه امتحان گوشی دستم باشه
پس شما میگین اس ام اس با 533 راحت تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بیخیال دوربین شدم
وقتی بین مارول و 525 موندم ، گفتم دوربین مهمتره یا سیستم عامل(به قول یکی از بچه ها)بادا بادا مبارک بادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تصمیم بر این شد که 525 بگیرم
و اما . . .
بین 525 و 533 درسته که 533 یه کوچولو دوربینش افت میکنه اما یه کیبورد همراش داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه کارایی و مزایاشونم که مثه همه تقریبا
ولی شما در اشتباهینقل قول:
مشخصات n96 تو جی اس ام آرنا
- ----H TV broadcast receiver
استار تی وی Samsung S5233T هم فقط آنالوگ داره.
- Analog TV, TV recorder
اون که شما میگی یه مدل دیگه اس: Samsung I6220 Star TV
- ISDB-Tb Digital TV receiver
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
منم ویو 533 رو پیشنهاد میدم. فکر نکتم کیفیت دوربین ویو 533 و ویو 525 تفاوتی داشته باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
بادا هم مثل اینکه مشکلات خودش رو داره باید بهش عادت کنی. تو تاپیک بادا بعضیا باهاش مشکل داشتن