من هم 18ساله هستم^یک جا کار میکنم که ماهی 400/000تومان میگیرم*در خانه پدرم هستم$من میتوانم ماهانه 250/000تومان پس انداز کنم!!به نظرتان این پول را در کجا بخوابانم؟؟
Printable View
من هم 18ساله هستم^یک جا کار میکنم که ماهی 400/000تومان میگیرم*در خانه پدرم هستم$من میتوانم ماهانه 250/000تومان پس انداز کنم!!به نظرتان این پول را در کجا بخوابانم؟؟
من یه زمانی هر چی پول در میاوردم پس انداز می کردم ... سرمایه گذاری و ...
ولی الان هر چی در میارم تو حسابمه ... اضافه هست ....
زنمون هم بهمون نمیدن که بریم خرجش کنیم :دی
والا ببین هر چقدر میتونی سرمایه گذاری روی کار کنی بهتره توی این جامعه ... یا بری بیزینسنقل قول:
من خودم تمام دوره های NDT رو رفتم و چند تا دستگاه و ابزار هم خریدم ... الان وقتی شرکتی کار داره مرخصی میگیرم یا روز جمعه و ... میرم برای تست هاشون و درآمدش هم فوق العاده است :5:
ولی بازم بیشتر روی این موضوع هزینه میکنم . الان ماهی 800 از شرکتم حقوق میگیرم حداقل، ولی خوب حدود 3 میلیون برای دوره ها و ابزارم هزینه کردم و الان ماهی هم 600 حداقل از این راه در میارم ... پولش 65 ماهه یعنی تا یه ماه دیگه در میاد :31:
بهترین کار خرید سکه هستش
شک نکنید
یه جور پس اندازه ... ولی پس اندازی که ارزششو از دست نمیده و قیمتشم بیشتر میشه
حالا تصمیم با خودتونه
من امروز رفتم سکه پارسیان قیمت کردمنقل قول:
بهترین کار خرید سکه هستش
شک نکنید
یه جور پس اندازه ... ولی پس اندازی که ارزششو از دست نمیده و قیمتشم بیشتر میشه
حالا تصمیم با خودتونه
مثل 1 گرمی رو طرف میگفت 49....
بعد گفت بخوای بفروشی حدودا 3 تومن پایین تر می خره
یعنی 46
حالا یه حساب ساده....
اگه من 10 تا پارسیان بخرم
10*49=490
و بخوام بفرومش 10*46=460
حالا من باید حدود 1 سال صبر کنم که تازه فقط ضرر نکنم......
شاید به چیزی که بگم بخندی ولی سعی کن طلا بخری ، طلا چیزی هست که تو هر مملکت و تو هر مقطع زمانی ارزش داره و با این صعود قیمتش که این چند روزه ارزون شده(اتفاقات هندوستان) بهترین زمان واسه خرید طلاست .
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند چیست
ممنون دوست عزیز اما چیزی که من پرسیدم چجوری توجیح میشه؟؟؟نقل قول:
شاید به چیزی که بگم بخندی ولی سعی کن طلا بخری ، طلا چیزی هست که تو هر مملکت و تو هر مقطع زمانی ارزش داره و با این صعود قیمتش که این چند روزه ارزون شده(اتفاقات هندوستان) بهترین زمان واسه خرید طلاست .
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند چیست
نقل قول:
دوست عزیز .... ربع سکه طرح قدیم بخر ، ضرر نمیکنی ... در ضمن خرید سکه همونطور که گفتم برای سرمایه گذاری بلند مدت هستش ... مثلا 1 سال 2 سال 3سال ، نه دو ماه سه ماه ... گرفتی؟
البته اگه من بودم مینداختم تو کار و چند برابرش میکردم ... هرچند الان no money :دی
البته بزاری بانک سودش رو هم بگیری بد نیست ...
این اشتباه محضه!نقل قول:
البته بزاری بانک سودش رو هم بگیری بد نیست ...
این حقیقت محضه! :دینقل قول:
البته اگه من بودم مینداختم تو کار و چند برابرش میکردم .
من هم دارم یه کار پر سود رو شروع میکنم.ولی چون هنوز به مرحله ای نرسیده که بشه عملیش کرد هنوز دست نگاه داشتم:11:
منم با خرید سکه موافقم