صد در صد N8
تو همه چیز از ساتیو و اون یکی دیگه چی بود آها پیکسون بهتره
Printable View
صد در صد N8
تو همه چیز از ساتیو و اون یکی دیگه چی بود آها پیکسون بهتره
من خودم پیکسون دارم و با تجربه میگم که پیکسون برای دو کار باطری زیاد مصرف میکنه و فوری خالی میشه شارزش:1-برای اینترنت که وحشتناک باطری مصرف میکنه....نقل قول:
2-برای عکاسی با فلش که اونم زیاد مصرف میکنه(البته نه به اندازه اینترنت)...
در کل باید بگم من گوشی رو گاهی یه روز در میون و گاهی هر 3 روز یکبار میزارم برای شارز...
و اون دوستی که میگه هر روز سه بار باید شارز گذاشته بشه فکر کنم منظورش تو استفاده از اینترنته که بدجور باتری رو مصرف میکنه....
براي كارهايي مثل گوش دادن اهنگ تماشاي فيلم چه جوريه؟نقل قول:
شما از خريدش راضي هستيد؟من نميخوام گوشي بخرم كه عكاسيش خوب باشه ولي ويژگي ديگرش منو عذاب بده
در كل يك مثل از مقدار ماندگاري شارژ با مصرف كار بزنيد مثلا 20 عكس 10 دقيقه فيلم 1 ساعت اهنگ و.....
تو تماشای فیلم معمولی مصرف میکنه و تو اهنگ کم،من الان میخواستم بخرم ویواز میخریدم و بهت هم هزار بار گفتم که ویواز بخر......
اره ميدونمنقل قول:
دمت گرم:40:
بدون در نظر گرفتن قیمت گوشی های , بهترین انتخاب :
اول N8
بعد پیکسون
بعد ساتیو
ولی مساله اینجاست N8 کی قیمتش میاد تا 400 ؟ من فک میکنم تا سال دیگه همین موقع ها طول بکشه , نوکیا گوشی های Top اش قیمتشون یه روال قابل پیشبینی دارن تقریبا , مثل N97 که پارسال آخرای تابستون 600 بود امسال آخرای تابستون رسید به 400 ولی بازم به صورت قطعی نمیشه گفت ع مخصوصا توو این بازار ایران . در ضمن به اینم بستگی داره بعد این چه گوشی هایی بیاد , مثلا اگه شرکت ها رو مگاپیکسل تمرکز نکنن و رو کیفیت تمرکز کنن و هی گوشی 5 و 8 بدن بیرون منتها با کیفیت بهتر از 12 ان8 بازم توو ایران به دلیل اطلاعات کم مردم عادی از گوشی ها همشون میرن سمت گوشی ای که مگا پیکسل بیشتری داره مخصوصا گوشی هم که نوکیا ست خدای گوشی ها ! از نظر خیلی از ایرانی ها . فروشنده ها هم ببینن گوشی فروشش رو داره میکنه جلوی پایین آوردن قیمت وایمیسن
الان بخوای بخری با 400 تومن , من پیکسون رو پیشنهاد میکنم , ویواز هم خوبه ولی عکاسیش از پیکسون ضعیفتره ولی یه مزیت هایی هم داره مثل فیلمبرداری بهتر و داشتن سیستم عامل
ساتيو چي؟خوب نيست؟ بين ويواز و ساتيو كدومو؟نقل قول:
شما اگه برای عکاسی با دوربین گوشی حساب ویزه ای باز کردی همین ساتیو رو بخر....مخصوصآ که محافظ لنز هم داره....
من خودم ویواز داشتم عالی است ولــــــی فلشش ضعیف است (LED) داخل مکان کم خوب عکس نمی گیرد.
اگه میتونی تا هفت ماه دیگه بمونی خوبه
اگه من جای تو بودم انموقع دیگه گوشی 16 مگاپیکسلی سونی اریکسون می خریدم:31:
زیاد تو نخ قیمت نباش
89/10/11 قیمت n8 الان 585 هزار تومن
تازه فروشندگان به این نتیجه رسیده اند که به علت زیاد بودن قیمت n8 فروش آنچنانی نداشته
پس مجبورند که قیمت کمتر کنند . (بــــــــــی خـــــــیال )