از همگی شما سپاسگذارم و برای جناب sonixax هم فوق العاده متاسفم!!
دوست من مطمئن باش اگر امکان دکتر رفتن بود نیازی به راهنمایی شما نداشتم!! صرفا موضوعی مطرح کردم که نیازمند پاسخ بودم!! اونم نه برای خودم!! برای اون دوست عزیز که خودش بیاد اینجارو بخونه و باور کنه!! وگرنه بنده هم اطلاعاتم به مقدار دوستان بالاست!!
در ضمن یک رابطه ای که ایجاد میشه دلیل نمیشه بهتان و تهمت ببندیم به دیگران که آره اقا باباش تو نیستی یکی دیگه است!! این چه معنی میده؟؟ یعنی داری غیر مستقیم میگی طرف با یه نفر دیگه هم بله؟؟ خب این اسمش چیه؟ تهمت یا حقیقت؟ با چشم خودت دیدی اون طرف اصلا کیه و با کی اینکارو کرده؟؟ عزیز دلم فرهنگ درست به تهمت زدن نیست!! پس نشون دادی شما و امثال شما بی جنبه هستید که طاقت مطرح کردن این موضوعات رو در یک جمع به قول خودتون عمومی ندارید!! شما از اون دسته هستید که فقط فرهنگ بهونه میکنید واسه حرافی و خوش گذرونی خودتون!!
نسل ما با گذشته خیلی فرق کرده و فرهنگ هم برای ماها تغییرات زیادی داشته!! ولی گویا شما هنوز در زمان سنگسار و رجم به سر می بری که تا یکی گفت فلانی س..ک...س داشته انگ رابطه با دیگران هم بهش می بندید و برای ازدواج هم فقط دنبال باک.ره هستید!! نه عزیز فرهنگ به رابطه و بهتان نیست! فرهنگ به درک واقعیت ، لمس واقعیت و رویارویی با واقعیته نه اینکه هرچی از دهنمون در اومد به اسم فرهنگ برچسب بزنیم به دیگران!!
این دوستمون پاسخ خودشو گرفت و از کلیه دوستانی که صادقانه پاسخ دادند سپاسگذارم!!
مدیران خواهش میکنم این تاپیک قفل کنند ( که البته فقط یک خواهشه و شاید صلاح بدونن باز بمونه ) در هر صورت کار من با تاپیک و پاسخ و پرسش ها تموم شده!!