نقل قول:
من دیدم ما توی باغمون داریم و اصلا بهش دست نمیزنیم و خودش سال بسال در میاد و بصورت پیازی هست.
عکسشو میزارم . و هر سال بیشتر و بیشتر میشن و گلش مثل گلایر و خطمی هست. گلش از ساقه ای که از وسط برگ ها در میاد و به نیم متر میرسه باز میشه و توی تابستون گل میده
شما چند وقته داری؟؟ خریدی!! آخه از اولش هم توی باغ ما بود و هی زیادتر و زیادتر شدن چون بصورت پیازی هستن
نقل قول:
من مطمئنم که خودشه از چیدمان برگش و عکسی که شما گذاشتین خیلی واضحه و خود همون گیاهیه میگم. هر تابستون گلهای زیباای میده. قطعا سال اولی هست که شما دارین
هیچ رسیدگی ایم نمیخواد و توی سرما یعنی -15 پیازاش دووم میارن و خودش دوباره سال بعد در میاد و ما که جابجایی نمیکنیم
نقل قول:نقل قول:
اسمش پانداتوس هم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش یوکا نیست. یوکا گله ولی این فقط یه گیاه پیازیه ، عکس روبرو عکس یوکا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من اسم گیاه رو نمیدونم و از روی سرچ اسمایی که شما ها گفتین میگم اسمش این نیس ولی ازش دارم واسم جالبه گیاهی که به چشم علف نگاهش میکردم و فقط میخواستم باغچه خالی نباشه نکندمشون، حالا کسی اونو نگهداری میکنه.نقل قول:
جاشون پر آفتابه و اول لب جوب آب در اومده بودن یعنی خودرو هستن و بعد از ته درشون اوردم و توی باغچه گذاشتمشون و الان خیلی بزرگتر و بیشتر شدن