به نظر من hp dv6 3150 بگیر.به توضیحات اون دوستمون اضافه کنم که علاوه بر رم 6 گیگ فینگر پرینت هم داره.
ولی اینو باید قبول کنی که کیفیت ال سی دیش به پای سونی نمیرسه ولی از ایسر و دل بهتره.
Printable View
به نظر من hp dv6 3150 بگیر.به توضیحات اون دوستمون اضافه کنم که علاوه بر رم 6 گیگ فینگر پرینت هم داره.
ولی اینو باید قبول کنی که کیفیت ال سی دیش به پای سونی نمیرسه ولی از ایسر و دل بهتره.
قیمت روز هر 3 کانفیگ Y560 Lenovo با گارانتی چنده؟ از کجا میشه خرید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن گفتند Notebook Ideapad Y560 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این IBM /Lenovo Y560-036-CI5 چیه؟ اینا چند تا اسم دارن؟گیج شدم
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
Hp گفتن گارانتی نداره :19:اگه یه چیزیش بشه دیگه ...:18:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مدل لپ تاپ با سه گنفیگ وجود داره یعنی با سه کنفیگ(core i3 و core i5 و core i7) که با سی پی یو :Core i5 تقریبا 1200000 تومان
و با سی پس یو :Core i7 اگه تهرانی بچه ها تا 1295000 تومان هم قیمت گرفتن در ضمن گرافیکش از HP 3150 قویتره.
گارانتی سازگار ارقامه که گارانتیه خوبیه و برخلاف hp خنک کار میکنه .تو بازی یه کم داغ میکنه ولی عادیه بخاطر قطعات بالایی که داره.
موفق باشی دوست عزیز.
من انتخاب خودم رو کردم ولی حالا باید جواب اینا که میگن IBM چیه دیگه؟ یه برند معروف بگیر بابا این چیزا به درد نمیخوره :2: جواب اینارو چی بدم؟ یه سایت بدید یکم امار به اینا بدم :19:نمیفهمن دیگه:19:نقل قول:
کی گفته نداره؟نقل قول:
گارانتی اصلی نداره.مثل اپل.چون آمریکاییه و ما تحریمیم.
البته گارانتی های شرکتی خیلی خوب مثل ایران اچ پی داره.
اگه لپ تاپ خوبی نبود سازگار ارقام گارانتیش نمیکرد اگه آمار ارقام رو نگاه کنی میبینی بیشترین خرابی مربوط به لپ تاپنقل قول:
HP و IBM یکی از سگ جون ترین لپ تاپ هاست کاش بودی نشونت میدادم که از لحاظ آلیاژ های به کار رفته معرکست
میدونی چون IBM کلا لپ تاپ هاش مهندسی هستند و شکل ظاهریشون زیاد اهمیت نمیده مثلا لولاهاشون رو از فلز تیتانیوم میسازه دوستم یه IBM سری Tinkpad داشت LCD اونو میگرفت می آوردتش بالا خیلی محکمن و صفحه کلید ضد آّ ب و همینطور بجای فینگر پرینت از سیستم تشخیص چهره استفاده میکنه این مدل هم برخلاف Tinkpadظاهر قشنگی داره .حالا اگه خشگلی لپ تاپ این چیزا برات مهمه اون بحثش فرق میکنه .HP هم توسال 2007 چون ازسی پی یو AMD تو لپ تاپ هاش استفاده کرد زیاد داغ می کردن و آمار خرابیش زیاد بود الان سری DV6 میگن خوبه ولی خوب ریسکه چون رو گارانتیش نمیشه زیاد حساب کرد.درسته گارانتی ایران HP هستش ولی خیلی ها ناراضین از گارانتیش.
سعی کن هر چی میگیری با گارانتی معتبر بگیری .
موفق با شی دوست عزیز.
asus n61 jq هم با 4 گیگ رم (باس 1333) و قابلیت افزایش تا 6 گیگ برای آینده و کارت گرافیک ati HD 5730 و CPU corei7 و خواندن blueray و usb3 و وب کم با 3.1 مگا پیکسل (بیشتر لپتاپها 1.3 هستند) مودم داخلی wimax (علاوه بر وایرلس) و مولتی تاچ و قبلیت ورود به ویندوز با تشخیص چهره و ... و ... یکی از بهترین لپ تاپهای موجود با قیمت مناسب برای بازی هست.
قیمتش هم حدود 14000000 هست. البته اینقدر طرفدار داره که تو بازار نمیمونه باید ببینید گیرتون میاد یا نه....
این Asus هم تایید میشه اینم با گارانتیه سازگار ارقام ولی باید بودجه تو افزایش بدی. از لحاظ کنفیگ با IBM یکی هستن فقط Asus داریو Bluray خوان داره و USB 3 ویکی از مزیت ها IBM اسپیکراشن که Dolbay و JBLواقع صداش معرکست .نقل قول:
حتما حرفات یادم میمونه :10:برای جواب دادن به بعضیا به کار میاد:10:من دارم میام تهران همین الان و پست بعدی رو از اونجا باید بدم:31:ادرس نمایندگی یا یه چیزی بدید که معتبر باشه برم از اونجا بگیرم.نقل قول:
از شانس بد من سایت به مشکل بر خورد :41:نمایندگی معرفی کنید :31:اردس هم میخوام
در ضمن این گارانتی سازگار ارقام چجوریه؟ یکم توضیح بدید . واقعا گارانتیه شاخیه؟