بهترین دوربین ، دوربینی در خیال و رویاهای من و شماست که هرچی صبر میکنیم هیشکی نمیسازتش. چون فکر میکنن اونقدر گرون و بزرگ میشه که هیچکی نمیخره ولی مو میخرم بالاخره... A77 سونی اگه شایعاتش راست باشه همونه
بهترین دوربین ، دوربینی در خیال و رویاهای من و شماست که هرچی صبر میکنیم هیشکی نمیسازتش. چون فکر میکنن اونقدر گرون و بزرگ میشه که هیچکی نمیخره ولی مو میخرم بالاخره... A77 سونی اگه شایعاتش راست باشه همونه
بنظرم توی ردهی Super Zoom و SLR Like ، از پاناسونیک مدلهای FZ100 ، FZ40 و FZ(38)35 (دوربین خودم) بهترینها هستند.
دوربینهای Canon هم گزینه خوبی هستند.
fz100 = بهترین امکانات + اما نویز زیاد و کیفیت نه چندان بالا
fz35 کیفیت بهتری داره.
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
:18:نقل قول:
از یه دوربین تا اونیکی فرجه رفیق ... خیلی کلی بحث میکنید.
دوستان دوربین هم مثل خیلی از کالاهای دیگه بهترین نداره
هر برندی یه محاسن ومعایبی داره لطفا بحث رو ادامه ندید :19:
به نظرم سری F از Fujifilm دوربینای پرکاربرد و منحصر به فردی هستن... F300EXR و F500EXR و F550EXR واقعا بین دوربینای فشرده، با توجه به قیمتشون، خیلی جالب توجه هستن
البته امیدوارم VVC عزیز ناراحت نشن و باید بگم کاملا با ایشون موافقم و امیدوارم این دوست خوبم این نوشته منو حمل بر بی احترامی و بی توجهی به حرفشون نذارن، راستشو بخواین فقط خواستم نظرمو بگم...:11:
مرسی
سوال خیلی خیلی کلی هستش!!!:41:
خیلی از برندها هستند که اصلا درایران وجود ندارند و در کشورهای غربی جزوه بهترین برندها هستند!
از لحاظ عوام میشه خیلی راحت نظر داد.مثلا اگر از یک بنده خدا مسن توی کوچه بپرسی من چه برند دوربینی بخرم به احتمال زیاد میگه کنن و به احتمال خیلی اندک میگه مثلا فوجی!:laughing:
در همه ابزارهای زندگی این بحث هست.
این سوال مثل این میمونه که شما بگید:
بهترین وسیله آشپزخانه کدام است!!!:laughing:
اگر سوال این بود بهتر بود:
به کدام برند علاقه بیشتری دارید!
ممنونم.
اگه نمیخوای پول زیادی خرج کنی، میتونی مثل من یه Fujifilm S2000HD بخری که هم برای عکلاسی نیمه حرفه ای مناسبه و هم باهاش میتونی فیلم برداری با کیفیت HD (واقعاً اچ دی! نه مثل این موبایلا) کنی.
موفق باشی
به نظر من بايد طبقه بندي بشه:
تو حرفه اي ها نيكون- كانن
تو نيمه حرفه اي ها پاناسونيك- كانن
تو كامپكت ها پاناسونيك- سوني
بحث بیخودیه چرا که هر چقدر دربارش صحبت بشه کسی به نتیجه خاصی نمیرسه
پس بهتر ادامه داده نشه :8: