بازی گرافیکش فوق العادس ولی بجاش داستانش خسته کنندس و دیالوگ هاش هم که تکراریه. من 2 تا پایان بازی رو رفتم ولی دیگه حسش نبود همه چیز هارو تا آخر بخرم. 6 تا بلود لاین که رفتم تموم شد
Printable View
بازی گرافیکش فوق العادس ولی بجاش داستانش خسته کنندس و دیالوگ هاش هم که تکراریه. من 2 تا پایان بازی رو رفتم ولی دیگه حسش نبود همه چیز هارو تا آخر بخرم. 6 تا بلود لاین که رفتم تموم شد
من تو بلود لاین 9 همه چیزا رو فول خریدم و تو بلود لاین 10 لولم 20 شد و همه چیزا مستر شد .
باساش که پشم بودن باس آخرم به 2 دقیقه کشتمش .
کلا فقط بازیش گرافیک داشت همین . !:41:
به غیر گرافیک از بقیه لحاظ افتضاح بود . :13::13:
19 تا مرحله داره
گرافيكش عاليه و محتواي خوبي نداره
اين بازي پرفروش ترين بازي در 4 روز بوده است :18:
من تو بلو لاین 6 لولم 17 شدنقل قول:
اين بازي توقع كاربران آيفون رو بالا برد و انتظار بازي هايي با گرافيك بالاتر هستند :31:
لولت 17 شده چون آیتماتو عوض میکردی و Xp Rate به آیتمات میداده ولی من همون آیتمای اولو نگه داشته بودم و در بو لاین آخر همه رو آپدیت کردم . از دستی این کارو کردم که ببینم ته قدرتش چیه وگرنه تو بلو لاین 7 میتونستم باسشو بخورم ... :31::31::10:نقل قول:
كسي لينك مستقيم اين بازي رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:22:
شما وقتی باس آخر رو میکشی باز هم بازی برات ریست میشه :دینقل قول:
جالبه ها من تو بلود نه تازه شدم لول پونزده ديگه هم نميتونم ادامه بدم چون جونم حدود صدتاست و نميتونم بيشترش كنم اصلا از اون معجون ها وجود نداره با همين جون سه تا رو كشتم رسيدم به يه غول خفنا نگام كه ميكنه مردم چه برسه ضربه بزنه
انگشتری بخر که heal داره جادو بزن جون بگیر