نقل قول:
حالا از Cpu رده متوسط استفاده کنم و هزینه بیشتری برای گرفیک بدم بهتر نیست. مثلا 5850 بگیرم یا 6870
راستش نمي تونم بگم كه پردازنده 1055 يك پردازنده رده متوسط هست
اين پردازنده فعلا در بازي ها عملكرد عالي نداره چون موتور بازي ها براي 6 هسته بهينه نشده ولي مثلا همين پردازنده در چند بازي محدود مثل gta و HAWAX كه از تمام هسته ها استفاده مي كنند خودش را نشون ميده
ضمن اينكه انتخاب يك كارت گرافيك قدرتمند براي كاربرد گيم كاملا انتخاب مناسبي هست
نقل قول:
من می خوام که حدالامکان فناوری های نو تو مادر بوردم باشه که برای ارتقا های بعدی رو اعصاب نره حالا به نظرتون Asus M4A89GTD Pro چه جوره
نقل قول:
میخواستم ایرادات رو به صورت واضح بگید . ممنون میشم
انتخاب M4A89GTD PRO هم انتخاب هوشمندانه اي نيست
شما كه قصد خريد كارت گرافيك گرون قيمت را داريد پس دور مادربرد با گرافيك آنبرد را يك خط درشت بكشيد
مثلا من M4A89TD-EVO-USB3 را با قيمت 220 تومن به اين مدل مد نظر شما ترجيح ميدم
اما در مورد فناوري هاي نوين :
فناوري مثل SATA 3 هيچوقت براي هارد ديسك ها استفاده نميشه و نخواهد شد
چون HDD ها اصلا توانايي پر كردن پهناي باند SATA2 را حتي با RAID كردن ندارند
SATA3 اصولا براي چينش هاي خاص SSD در آينده كاربرد خواهد داشت كه بعيد مي دونم در 3 سال آينده در ايران پركاربرد بشه
USB3 هم حدعقل لوازم جانبيش تا سال آينده وارد بازار ايران نخواهد شد . به فرض اگر روزي هم وارد بشه مي تونيد كارت جانبيش را تهيه كنيد
پس سعي كنيد بودجه خودتون را روي لوازمي كه براي شما كاربردي نيست نذاريد
نقل قول:
#یه سوال دیگه. سوکت AM3 از AMD Bulldozer پشتیبانی میکنه؟
پاسخ دادن به اين سوال هنوز زود هست ولي به احتمال 97% كليه بردهاي سوكت AM3 با يك بروزآوري باياس قابليت ساپورت اين پردازنده ها را خواهند داشت
نقل قول:
باری فضای ذخیره سازی 1TB چینش Raid0 توصیه میشه یا یه هارد 1T هم خوبه؟
منظور شما را درست متوجه نشدم ولي RAID0 سرعت خواندن و نوشتن هاردهاي شما را افزايش ميده كه در سرعت كل سيستم موثر هست بخصوص موقع لود بازيها