برای پولدار شدن هیچوقت به سمت پیشبینی مسابقات ورزشی و شرطبندی روی نیارید.
خیلی ها را که دیدم بدبخت شدم.
همین الان که دارم مینویسم باعث شد که 1 ملیون بدهکار بشم .اون هم تو 3 روز.
یعنی اولش میبری.بعد یک دفعه اون کل پول را میبازی.بعدش چون قبلا بردی فکر میکنی میبری.
یک شب از نظر خودت بازیهای مناسب وجود دارند.اون ها را انتخاب میکنی.تو حسابت پول نیست.حتی میری قرض میکنی.
من دیدم که دارم میگم.
خود من با این اطمینان که میبرم .500هزار از حساب بابام گرفتم.به این که مطمئن هستم میبرم.
ولی باختمش.دیدم بیچاره شدم. رفتم از حساب مامانم هم 500 تومان کشیدم که حدقل پول پدرم را جبران کنم.
500 بستم روی برد دیپورتیو و نبردن لیورپول با اختلاف بیشتر از یک گل
لیورپول امشب 3 بر هیچ استون ویلا را برد و من اون هم باختم.
میخواستم بگم که از هفته ای 1000 تومان شروع کردم به اینکار و الان معتاد شدم به اینکار.یعنی باور کنید اعتیاد بسیار بسیار شدیدی داره.
یعنی یک دفعه تصمیم میگیری که شرط ببندی.15 دقیقه بد میزنی به سرت که چرا باز ریسک کردی و این کار را انجام دادی .باز دوباره فردا باز شرطبندی میکنی.
یعنی باور کنید تو این 1 سال اخیر 3 ملیون از دست دادم.تازه یک دانشجو هستم و کار ندارم و هنوز پول از بابام میگیرم.
الان دیگه تصمیم گرفتم بیخیالش بشم.ولی به بدبختی رسیدم.
باور کنید وقع مالی ما هم معمولی هست و حقوق یک ماه پدرم 350 هزار تومان هست.و اون پولی که از حساب مادرم گرفتم هم مال خودش نبود.حتی بدون اطلاع.
الان فهمیند که از حسابشون پول کم شده ولی هر چی قسمم دادند گفتم نه .بابام هم فردا میخواد بره تحقیق کنه و به احتمال 100 درصد فردا میفهمه.
یعنی این یک ملیون را فقط به خاطر 100 هزار بدهکاری از دست دادم.
یعنی 100 هزار بدهکار بودم به یک نفر.گفتم از طریق شرط بندی جبرانش کنم.بعد از 3 روز 1ملیون و 100 هزار تومان بدهکارم.
حالا کاش به غریبه بدهکار بودم و اون ها اطلاع داشتند.
الان دارم دیوونه بشم و نمیدونم چکار بکنم.شاید این مطالب ربطی به تاپیک نداشت و بیشتر درددل بود و الان تو دلم پر از گریه هست.
بهشون حقیقت را بگم که بدتر هست
وقتی از من بپرسند که این پول را چیکار کردی .چی میتونم بهشون بگم.یعنی نه راه پس دارم و نه راه پیش.
با اینکه این مطلب بیشتر فقط درددل بود .
ولی باز هم میگم که اگر روزی بهتون پیشنهاد شدویا وسوسه شدید که 1000 تومان شرط بندی کنید.هرگز دنبالش نرید.چون شدید انسان را مریض میکنه.
یعنی اگر الان تو حساب بابام باز پول بود.باز هم شرط میبستم تا جبران کنم.