فیزیک برای واقعی تر کردن بعضی جلوه ها به کار میره.
mafia2و company bad2
Printable View
فیزیک برای واقعی تر کردن بعضی جلوه ها به کار میره.
mafia2و company bad2
یعنی با ATI 6850 نمیشه Mafia II بازی کرد؟
میشه خیلی هم خوب جواب میده.نقل قول:
مگه ATI در فیزیک مشکل ندارد، آخه یکی از بچه ها تو یکی از تاپیک ها گفته بود ATI بازی های فیزیک دار رو یا اجرا نمیکنه یا بودن فیزیک اجرا میکند.
Nvidia Physics فقط در چند بازی وجود داره ... Mafia II و Batman :Arkham Asylum فقط قابل توجه هستن ... و این که ملاک قابل توجهی برای خرید کارت نیست ... نتیجه : بودنش بهتر از نبودنشه ولی اگه نباشه هم مشکلی نیست.نقل قول:
مگه ATI در فیزیک مشکل ندارد، آخه یکی از بچه ها تو یکی از تاپیک ها گفته بود ATI بازی های فیزیک دار رو یا اجرا نمیکنه یا بودن فیزیک اجرا میکند.
متاسفانه قیمت 460 gtx 1 gig نسبت به 6850 از 30 تا 60 70 تومن بیشتره الان مثلا اگر بهترین برند 6850 رو sapphire بگیریم 260 هست در حالی که EVGA GeForce GTX 460 1GB حدود 330 هست اونجوری که لیون زده که فک نمیکنم از لحاظ کیفیت اینقدر با هم فاصله داشته باشن یعنی 60 70 تومن ! درسته ؟
رفقا، بی زحمت بگید این فیزیک دقیقن چه کار میکنه تو بازی؟
چون یکی از بازی هایی که من می خوام به خاطرش سیستم جدید جمع کنم همین مافیا 2 است.
برام خیلی مهمه که به درستی اجرا بشود.
Gtx 460 1bg=285نقل قول:
شما 6850 یا 6870 بردار و با بالاترین تنظیمات بازی کن و مشکلی نداره.نقل قول:
در مورد فیزیک هم چند پست بالا تر گفتم چیکار میکنه و تاثیر خیلی کمی داره.
حتی میتونم بگم به حساب نمیاد.
ببینید Physic همون طور که گفتیم 1 : در بازی های کمی وجود داره 2 : تاثیر خیلی زیادی نداره (تنها Mafia II )نقل قول:
فقا، بی زحمت بگید این فیزیک دقیقن چه کار میکنه تو بازی؟
چون یکی از بازی هایی که من می خوام به خاطرش سیستم جدید جمع کنم همین مافیا 2 است.
برام خیلی مهمه که به درستی اجرا بشود.
یعنی اهمیت نداره ...
بازی مافیا2، این فیزیک روشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیزیک خاموش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی روشنه تصویر خیلی قشنگ تری داریم، ولی از طرفی فریم رو هم خیلی میاره پایین.
آدم در دو راهی قرار میگیره که کدوم کارت گرافیک رو بخرد.
رفقا این 6850 محصول جدیدتری هست نسبت به 460؟