htc desire حدود 550 تومن و htc desire hd حدود 900 تومن.سایت gsm.ir این قیمتها رو زده.نقل قول:
میشه بگید تفاوت اینا چیه؟
Printable View
htc desire حدود 550 تومن و htc desire hd حدود 900 تومن.سایت gsm.ir این قیمتها رو زده.نقل قول:
میشه بگید تفاوت اینا چیه؟
دیزایر hd دوربینش بهتره.صفحش super tft هست.cpu , gpu قویتری داره .و تازه وارد بازار شده و افت قیمتش رو نکرده.یکی دو ماه دیگه احتمالا میاد توی رنج 700 .نقل قول:
اگر دنبال صفحه بزرگ هستيد Xperia X10 رو بهتون پيشنهاد ميکنم. بزرگتر از اون ديگه ميشه گوشيهاي 4.3 اينچي مثل HTCهاي HD2 و Desire HD و HD7 که خب اگر مشکل قيمتشو نداشته باشين خوبن.
سیستم عامل این گوشی هم آپدیت میشه(8500) ؟ورژنش چنده وقتی میخرم؟وبه چند میشه آپدیتش کرد.نصب نرم افزارهاش آسونه؟من نقد و بررسی ایکس 10 رو هم خوندم ولی به نظرم زباد جالب نیومد.مخصوصا صفحه بزرگش که باعث بزرگتر شدن گوشی میشه.
خب براي شما (prong) كه با صفحه بزرگ مشكل داريد تو اين رنج قيمت ويو بهترين گزينست.
ولي براي hadi_gamer كه ظاهرا دنبال صفحه بزرگن، X10 هم پيشنهاد ميشه.
به نظرتون کجا برای خرید پاکت پی سی مناسب هست؟بازار موبایل راه افتاده الان؟
یه جای خوب و مطمئن بگید.من تصمیم گرفتم desire بخرم.کسی قیمت واقعی دیزایر تو بازار رو داره.تو gsm زده 550 تومن ولی معمولا قیمت تو بازار بالاتر از gsm هست.نمیدونم قیمتهاش رو از کجا میاره این سایت.
خوبه. مبارک باشه پيشاپيش. فکر کنم تا 510 هم گيرتون بياد. بايد تو وليعصر و بخصوص علا الدين بگردين.
فکر کنم گارانتی اصلی گرونتر باشه.به نظرتون می ارزه گارانتی اصل بگیرم مثلا اگه 100 تومن گرونتر باشه؟نقل قول:
اصلا ارزش نداره پول بابت گارانتی بدی
چون در عمل هیچ کاری نمیکنن.
سلام.من امروز زنگ زدم نمایندگی پارس مایکروتل.گفتن قیمت ویو 479 تومن هستش.ولی فعلا موجودی نداریم.شرکت تموم کرده و معلوم نیست کی بیاره.به نظرتون از کجا بخرم که سرم کلاه نره.در ضمن قیمتش بدون گارانتی چنده؟این قیمتی که اینا دادن درسته یا زیاد گفتن؟؟؟بدون گارانتی موجود هستش؟اگه بدون گارانتی بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟