نقل قول:
کیس خنک و ارزون تری هست. من برای ایشون فرقی با اینفینیتی نمیبینم.
مدرک ؟؟؟؟ می شه مدرکتون برای خنک تر بودن دراگون رو بفرمایید ؟
نقل قول:
20 تومنم پوله و دلیلی برای هزینش نداریم. تایپیک هست من تاپیک تکراری نمیزنم. شما بزن اگر هنوز قوانین انجمنو نمیدونی. واقعا چقدر اححمقا تولید کنندگان که میان رم Cl 6 تولید میکنند. و چرا بهضیا پیشنهاد میدن.؟؟
شما داری سفسته می کنی ... بنده گفتم نسبت به بودجه مگر نه خود من هام پیشنهاد می دم ...
نقل قول:
اگر اولترا قبول داری من لینک پیشنهادشو برای خرید سیستم تا سقف 5 میلیون برای رندر دارم. همین رمو پیشنهاد داده. برات بگرم پیدا کنم.
اگر نه من لینک پیشنهاد خودتو میدم. تا الان ویرایش نشده ایشالا بعد از اینم پستو ویرایش نکنی
بالا هم عرض کردم ... کسی هم این قدر ... نیست که پستش رو برای رحف شما ویرایش کنه ... بالا هم گفتم برای این که کارت گرافیکی رو که گفتم رو بخرند فرمودم ...
نقل قول:
اینو خودت گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
از روی لج بازی مردم رو اشتباهی راهنمایی نکن.
پس کی گفته ؟
ببین دوست عزیز بنده یه بار هم بهت این مسئله رو گفتم ... تو تو 3 پاراگراف پستت می خواستی این رو بگی این قدر اسپم زدی ؟ واقعا ... 1000 مین بار نسبت به بودجه گفتم ...
[QUOTE]
بازم داری حرف الکی میزنی؟
در ضمن قیمتش 500 نیست 375 تومنه فرافکنی و سفسته نکن.
[/QUOTE
]
بالا هم گفتم سفسته باز امثال شما هستین که راجع به چیز اطلاع ندارید و به قول خودتون دارید کمک می کنید ...بالا هم گفتم :
من گفتم لینک پستشو بهم بده. شما داری باز حرف خودتو تکرار میکنی.
نقل قول:
من ادامه نمیدم بحثو توی خود اون تاپیک از آقایون پرسیدم . با اینکه لینک پست خود آقا احسانو دادم که نوشته تبدیل میشه شما بازم میری از زیر پله نقل قول دستی میزاری برام.
توی پروفایلم بخون .....
من لینک پست خود آقای احسانو دادم
من گفتم نمی شه ؟ گفتم ریسکش بالا ست ... چرا نمی فهمی ... این هم مدرک ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لج و لجبازی دست بردار ... ... منتظر معذرت خواهی هستم ...
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
در ضمن امیدوارم باز راجه به دارو خونه صحبت نکنی که این جا کسی تاپیک مقایسه سخت افزار با دارو باز نکرده ........