اخر کسی به ما نگفت که یو اس بی این مدل میتونه فیلم با رزولوشن HD پخش کنه؟
با تشکر.
هادی
Printable View
اخر کسی به ما نگفت که یو اس بی این مدل میتونه فیلم با رزولوشن HD پخش کنه؟
با تشکر.
هادی
من دارم واقعا اشغاله این دستگاه
شما که داری لطف کن جواب سوال دوستمون رو بده. برای من هم سواله.
در ضمن لطفا اگه ممکنه یکی دو مگابایت از نمونه فایل ضبط شده با STB رو بزار اینجا ، برای تحقیقات روی کیفیت تلویزیون دیجیتال لازم دارم.
برای استفاده از این دستگاه تلویزیون حتما باید از امواج دیجیتال پشتیبانی کنه؟
منطقه شما باید تحت پوشش سیستم دیجیتال باشه.مثل تهران ، کرج ، قم ، اصفهان و... . این دستگاه مناسب کسانی است که تلویزیونشون آنالوگه و گیرنده داخلی دیجیتال نداره . الآن خیلی از مدلهای بازار مجهز به گیرنده دیجیتال هستند و دیگر نیازی به این دستگاه نیست.
اخه مال منم انالوگه میخوام اگه کیفیتش خوبه یکی بگیرم:31:
امروز این تبلیغو تو روزنامه دیدم. این طور که نوشته خیلی از فرمتها رو پخش می کنه. نکته جالب ساپورت فرمت M2TS است که همون فرمت AVCHD است. خیلی جالبه. البته یه فرمت کم حجم تر HD بنام MTS هم هست که در واقع همون فرمت قبلیه فقط کم حجم تره. به احتمال خیلی زیاد باید بتونه اینم پخش کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
برای شبکه های تلویزیون کیفیت تصویری که بت میده عینهو ماهواره است. دیگه تصویر نه سایه داره نه برفک.نقل قول:
بخاطر پورت HDMI ميخواستم بگيرم كه هم كيفيت بهتري داشته باشم و هم بشه از قابليت تصوير در تصوير تلويزيون استفاده بشه ولي قيمت كردم 80 تومن بود !!
خود تلويزيون USB ميخوره و كارم رو راه ميندازه
كسي دستگاه ديگه سراغ نداره كه ارزون باشه و HDMIخور ؟
نظرتون راجع به اين يكي چيه؟
کد:http://www.mydvb.ir/index7-5-f.asp
مدلهای Provision هم جالبند. اما قابلیت ارتقا نرم افزارشون فکر نکنم زیاد در دسترس باشه. مدلهای X.Vision به نظر من معتبر ترند. تولید مادیرانه و تو سایتش همیشه امکان آپدیت نرم افزاری هست. مادیران مطمئن تره تا Provision. تفاوت قیمتشونم زیاد نیست.نقل قول: