اگر فریمور تازه بیاد شما روی همون بیس باند 6.15 میمونید و باز هم میتونید توسط همین ورژن آنلاک کنید. پس تا وقتی بیس بند تو محدوده 5 باشه شما مشکلتون حل شده!نقل قول:
Printable View
اگر فریمور تازه بیاد شما روی همون بیس باند 6.15 میمونید و باز هم میتونید توسط همین ورژن آنلاک کنید. پس تا وقتی بیس بند تو محدوده 5 باشه شما مشکلتون حل شده!نقل قول:
واسه من نمیشه آخرش که گوشی رو rebot میکنه و رو گوشی مینویسه downloading jailbreak data.. رداسنو ارور میده و اینجوری میشه که عکشو گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG]file:///C:/Users/dragon2410/Desktop/101201-001.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/dragon2410/Desktop/101201-001.jpg[/IMG]
و البته اون اول هم که فریمور رو brows میکنم یه سوال میپرسه که عکسشو گذاستم که من همیشه no زدم چون oldbootrom هستم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمک کنید
با یه کامپیوتر دیگه امتحان کنید.
اگر از ویندوزهای ویستا و یا 7 استفاده میکنید حتما باید در حالت Administrator inXP Compatibility Mode برای اجرای redsn0w 0.9.6beta5 استفاده کنید
میشه یکم بیشتر توضیح بدبد؟ من از ویستا استفاده میکنمنقل قول:
این حالت رو کجا فعال کنم؟
روی فایل redsn0w کلیک راست کرده و properties رو انتخاب کنید سپس از قسمت Combatibility Mode میتونید تنظیمات رو اعمال کنید.
از کمک همگی ممنون اما هنوزم ئذست نشده همون ارور رو میدهنقل قول:
شما روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی؟؟؟نقل قول:
اگر درست نشد دوباره برنامه redsn0w رو دانلود کن
با تشکر از پیام عزیز بخاطر زحمتای فراوانش :11:
یه سوال عزیز: من که گوشیم روی بیس بند 6.15 هستش و اگه بخوام دوباره گوشی رو انلاک کنم(تو همین 4.1) طبق آموزشی که صفحه اول گزاشتید باید عمل کنم؟ یعنی بازم باید تیک ipad baseband رو بزنم ؟
بعد با این روش گوشی هم انلاک میشه و هم جیلبریک؟
ممنون.
اقا کسی نبود ؟
من الان باید تیک همه رو بزنم ؟
ipad base band چی ؟
من تیک بیس بند رو می زنم تیک سیدیا رو هم میشه زد اما بقیه رو میزنم تیک بیس بند و سیدیا پاک میشه
چی کار کنم ؟