سلام مبارک باشه..در مقایسه با سخت افزار های جدید بازار انچنان هم ارزون نیست..مخصوصا با توجه به گرافیکش که GT325 و حالا دیگه خیلی قدیمی شده..قیمت لپ تاپ ها رو بر اساس طراحی و کارت گرافیکشون تعیین میکنن..
Printable View
سلام مبارک باشه..در مقایسه با سخت افزار های جدید بازار انچنان هم ارزون نیست..مخصوصا با توجه به گرافیکش که GT325 و حالا دیگه خیلی قدیمی شده..قیمت لپ تاپ ها رو بر اساس طراحی و کارت گرافیکشون تعیین میکنن..
ممنوننقل قول:
نسبت به زمانی که من خریدم هیچ مدلی اینطور نبود
و تنها مدل n82jv بود
با گرافیک 335
اما قیمت یه لپتاپ به طراحی که اصلا ربطی نداره(در این رنج قیمت...طراحی مربوط به بالای 2میلیون میشه..اینجا بیشتر مبحث سری مد نظره..سری k یا سری n) و در مورد گرافیک نظر شماست دوست عزیز
چون من به سی پی یو و رم بالا نیاز دارم که همونطور که دیدین تو این رنج سی پی یو بالایی داره
n82 سی پی یو core i5 -520 هسشت که ماله من core i5 560 تفاوت قیمت اینارو میتونی تو بازار ببینی
سی پی یو نقش مهمی داره
البته نمیشه از نظر گرافیکی حرف شما رو رد کرد..همونطور که سری لتیتود بخاطره داشتم گرافیم quadro گرونترن
اما 325 همچینم پایین نیست..لپتاپ برای بازی نیست...اما اگه توی نوتبوک چک بری ببینی میبینی خیلی از بازی های الان رو داره حتی با اولترا بالا میاره!
ضمنا اگه بخوای اینطور بگی 325 رو تاریخ عرضه اون رو ببین...سره 3 4 ماه نشده به 335 رسیدن....تکنولوژی روزانه بالا میره!