به نظر من طبیعیه.نقل قول:
Printable View
به نظر من طبیعیه.نقل قول:
کاملا طبیعیه!نقل قول:
سلام
CPU AMD Athlon X2 240 من هم دمایی در حدود 32 تا 35 درجه در حالت عادی داره(موقعی که داخل Setup هستم) و بعد از بازی هم دیدم حدود 47 درجه.
این دما طبیعیه یا زیاده.
اینجا ایران است!!!نقل قول:
نه دوست گرامی ایرانه و یک منطقه با اب و هوای معتدل
این دماها با استفاده از برنامه PC PROBE II که خوده شرکت ایسوز همراه مادر برد ارائه داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واز انجایی که شرکت ایسوز کلا تو برنامه های ارایه داده شده خیلی اشتباه میکنه :31:( بخاطر کم تجربه بودنشه) من با استفاده از برنامه cpu cool هم دو تا برنامه رو برای دمای مادربرد و سی پی یو مقایسه کردم ومطمئن شدم
نقل قول:
این دماها با استفاده از برنامه PC PROBE II که خوده شرکت ایسوز همراه مادر برد ارائه داده
باور نکردنیه! :18:
نکنه سنسور تشخیص دمای برتون مشکل داره ؟ دما اگه 8 باشه میتونی حداقل 1000 مگاهرتز اور کنی :31:
با hw monitor نگاه کن
ولتاژ cpu رو چک کن ببین چنده ؟نقل قول:
باید زیر 1.2 باشه:11:
شاید به قول شما سنسور مشکل داشته باشه ولی همین مادر برد روی سی پی یو قبلی دمای 30 به بالا رو نشون میداد و در مورد این سی پی یو من تا حالا دمای بیشتر از 25 درجه رو در سخترین شرایط ندیدم برای تست سنشور شما راهی رو میتونید پیشنهاد بدیدنقل قول:
با تشکر
سلام من دو سال یه سی پی یو 8400 گرفتم اولش با فن و هیت سینک داخل جعبش دما تو بیکاری و تو ویندوز xp 84 میرسید بعدش یه هیت سینک مخروطی مسی خریدم که دما به 45 رسیدو هنگامیکه epu مادربرد ایسوس روی پار یوینگ به 38 میرسه و ح وفشاری هم با لاتر ا 52 نمیره (بدونه اور) فکنم طبیعه نظر شما چیه؟
چه جالب و البته کمی مضحک.
دمای پردازنده مرکزی 8 تا 11 و در حالی که درجه حرارت مادر برد 41 است !!!!!!!!
به نظر یه چیزی شدیداً درست نیست.
برای من با پردازنده Athlon II X4 630 @ 2.8GHz و تخته مادر ASUS M4A78 در حالت بیکار در صفحه میزکار:
دوست عزیز از برنامه hw monitor استفاده کننقل قول:
در ضمن الان ولتاژ cpu شما بسیار بالا است 1.51v :18: این ولتاژ رو تا v1.32 پایین بیاوریدکد:http://hotoverclock.com/file-59-HWMonitor-v115-x86.html