پچ + سريال ، جواب نداد ولي همانطوري كه گفتيد كرك رو به ليست سفيد آنتيها اضافه كردم . (هرچند ريسك كردم )نقل قول:
ممنون از راهنمايي كه كرديد .
Printable View
پچ + سريال ، جواب نداد ولي همانطوري كه گفتيد كرك رو به ليست سفيد آنتيها اضافه كردم . (هرچند ريسك كردم )نقل قول:
ممنون از راهنمايي كه كرديد .
سریال ها زمانی کار خواهند کرد که شما قبلا این کار رو توسط فایروال آنتی ویروس یا فایروال ویندوز انجام داده باشید :
Disable your internet and put:
The serial still works on condition that you should block net access for the program and don`t allow it to check for updates, otherwise you will be welcomed by piracy page. Add these lines to your hosts file and reboot after you finish:
کد:127.0.0.1 ursoftware.com
127.0.0.1 www.ursoftware.com
دوست عزیزنقل قول:
اگه مقدوره روش قرار دادن این آیتم ها در Firewall را یاد بدین.من ESET smart seurity دارم:13:
از روشی که در پست زیر گفته شده استفاده کن. با یک تیر دو نشون میزنی. IDM را هم یاد میگیری :31:نقل قول:
یادت باشه با اکانت ادمین باید این کار رو بکنی نه یوزر.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4761831&postcount=29
ممنون از توضیحت دوست گرامینقل قول:
ولی میخواستم بدونم در سیستم من که فایروال ویندوز غیر فعال است و فایروال ESET فعاله آیا بازم این روش که شما گفتین کار میکنه؟:13: