مجید جان دلنبدم:31:
خوب UDK موتور بسیار قدرتمندی هستی در این شکی نیست اما واقعا چیزی که این موتور سخت کرده UNREAL SCRIPT هست
نه ادیتور های البته اگرچه ایپیک سعی کرده قرار گذاشته این بازی FPS آماده برای کاربر جهت ساخت بازی سوم شخص یا اول شخص کار اونها ساده کنه مثل بازی دفاع .اما شما دقت کنید UNTIY ساخت یک بازی ابتدا بسیار راحت از UDK هست.
UDK در جلوه های گرافیکی بسیار قدرتمند تر از یونتی هست .در UNREAL SCRIPT ساختاری چندان خوشآید نیست ساختار تو در تو برنامه نویسی اونه البته تو این مورد WotGreal یا nFrigne خیلی کارت رو آسون می کنند .اما تو کد نویسی تو هر در یونتی
کدنویسی بسیار ساده تر هست و یکی از خوبی یونتی راهنمای تعبیه شده در موتور هست (هر چند بعضی قسمت های کمی گنگ تعریف شده)(داشتن یک راهنمای خوب تو خود موتور یکی از دلیل علاقه من به 3dgs بود).در بحث انیمشن یک مشکل بزرگ در یونتی وجود داره یا شاید من نتواستم راه حلی براش پیدا کنم :بله عدم پشتبانی از vertix animation (همان point level animation در cimema 3d( در این مورد udk این مشکل رو نداره ولی یکی ویژگی های untiy پشتبانی از فایل استدیو های سه بعدی معروف مثل cimena4d ,maya,3dmax , و غیره هست)
سیستم فیزیک یونتی شامل:ragdoll -ماشین و غیره هست ولی اثری از پارچه فیزیک دار نیست ولی فکر کنم پارچه فیزیکی تو udk وجود داشته باشه
موتوری که من کار می کنم unity هست اما بدونید از نه unity تعریف کردم ونه udk
فقط نظرم گفتم .