نقل قول:
از همتون ممنونم
البته باید یه توضیحی بدم
که یک من نمیتونم روی هارد ویندوز نصب کنم
و وقتی که سیستم رو خاموش کردم هم ویندوزم بالا نمیاد
علت هم این هست که من توی یکی از اون درایوها اوبونتو نصب کرده بودم وحالا که اون درایو پاک شده اوبونتو هم پاک شده و grab سیستمم هم خراب شده ویندوز هم نصب کردم بالا نمیاد و ارور گرب میده
باید دوباره توضیح بدم که درایوهام رو با disk manager ویندوز delet کردم و فکر کنم که این یعنی بدبختی
توی یکی از پستها خوندم که با بارنامه paragon میشه حالا میخوام بدونم که واسه منم میشه برگردون این رو هم اضافه کنم که هر دو درایو شده یکی
عکسا مهم نیست
فیلمام و کلیپهای تصویریم و نرافزارهام که خیلی برام مهم
نتیجه سالها تلاشم برای جمع کردن بهترینهاشون بوده که حتی الان اسم نصفشون هم یادم نمیاد
توروخدا کمکم کنید
اگه بدم بیرون چقدر هزینش میشه
تا اونجایی که من می دونم get data back اول پارتیشنهای دیلیت شده روی درایور مورد نظر رو پیدا می کنه یعنی خیلی مهم نیست الان جفتش یکی شده بعد هم در مورد ویندوز رو درایور دیگه یا هارد دیگه بریز فقط رو این درایو هیچ چیزی نریز بعد نرم افزارها که دیگه کار نمی کنن مثلا هم که برگشتن چون ویندوز جدید و عدم نصب و رجیستری و ...اما فایلهای مولتی مدیا recover my files قابلیت انتخاب فرمت فایل مورد نظر رو هم داره که تنوعش هم بد نیست اما اینکه همه سالم برگردن یا کیفیتشون درست باشه قطعی نیست بازم میگم اگه اطلاعات خیلی خیلی و واقعا براتون مهم هستند و ارزش هزینشو دارن(+ چیز شخصی توش نیست) بدید متخصصین این کار! اما هزینش بستگی به حجم هارد و نوع پاک شدن و بازیابی و شرکت مورد نظر و ... قیمت دقیق ندارم :دی