من دیشب بعد از ورزش کردن خوردم 2/3 ساعتی بی خواب شدم .
Printable View
من دیشب بعد از ورزش کردن خوردم 2/3 ساعتی بی خواب شدم .
من 1 بار که خوردم رفتم دندونپزشکی ..... ( اضطرابی گرفتم تو دندانپزشکی همش حرف میزدم و می گفتم دکتر من میترسم
آروم ) خلاصه اونروز دکتر نتونست کار کنه و گفت بلند شو برو فردا 1 دونه دیازپام 10 میلی بخور و بیا ..
( نمیدونست بخاطر 2 تا ردبوله)
.....................................
1 بار هم رفتم روانپزشکی 2 تا ربول خورده بودم..... رفتم پیش روانپزشک بعد از 15 دقیقه بدون توقف حرف زدن من....
گفتش : اضطراب زیادی هم داری باید برات آرامبخش تجویز کنم..( بهش نگفتم 2 تا ربود زدم)
.............
البته مغز با مغز فرق میکنه مغز من دچار استرس میشه البته 1 دونه کاری نمیکنه وقتی 2 تا با هم میخورم استرس میگیرم...
...................
1 بار هم پدرم اینا رفتن مشهد مسافرت به من برای 1 هفته خونه تنها موندن یه پولی دادن برای خورد و خوراک...
من هر روز یه هایپ میخریدم.... روز سومش افسردگی گرفته بودم و گریه میکردم ....( هایپ زده بودم) رم کامپیوترمو بردم
بفروشم از دستم افتاد تو جوب و خراب شد و 50 هزار تومن ضرر کردم ( همیشه فکر میکنم بخاطر اون هایپ و گرنه من طبیعی
اینقدر عجله نمیکنم که رم از دستم بیفته تو جوب)...
....................................
یکدفعه هم 2 سال پیش ... 1 ردبول و 1 هایپ با هم خوردم...
صبحش جمعه بود قرار گذاشتیم بریم کوه با بچه ها ( بهنام و امیر) یهو دیدم بابام سوئیچ ماشینش رو قایم کرده..
منم اعصابم خورد شد رفتم ر کیسم رو باز کردم کارت گرافیک رو در آوردم با رم کامپیوتر بردم تو کوچه شکوندم... و همچنین
با پنل ظبط ماشین و پرینتر کامپیوتر که سیمای داخلشو پاره کردم....
که مادرم اینا گیر دادن باید بری روانپزشکی که من گفتم بخاطر اون ردبول و هایپ مخلوط بوده...
البته میگم مغز با مغز فرق میکنه و اثری که رویه من میزاره با همه فرق میکنه
دوست عزیز شما احتمالا خیلی تلقین می کنی. راستش هایپ و ردبول تاحالا هیچ تاثیری رو من نذاشته. یه روز هم شبش کم خوابیده بودم، بعد نهار امتحان تربیت بدنی داشتیم (دو 1500 متر) 2 تا هایپ خوردم که هم خوابم بپره هم واسه امتحان دوپینگ کرده باشم :دی ولی هیییییییچ تاثیری نداشت. سر امتحان هم، هم انرژیم کاملا تموم شد. طوریکه بعد از امتحان کلی خوابیدم.نقل قول:
این تاثیراتی که شما می گی مشروبات الکلی، حتی خود الکل هم روی آدم نمی ذاره.اون هم با 1 بار مصرف یا مثلا 2 تا قوطی خوردن.
درسته که شما می گی مغز با مغز فرق می کنه ولی حداقل هردو مغز انسانه دیگه.تفاوت تا چه حد؟
موفق باشی
من خودم تا الان 2 تا ردبول زدم ولی نه استرش داشتم نه قاطی کردم نه چیزی ...