لطفا ببنيد:نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?136.last
Printable View
لطفا ببنيد:نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?136.last
جناب stb2xxx این پلیر Egreat a1080 فایل های VCD رو هم ساپورت میکند؟
در مشخصاتش فایل DAT انگار نیست.
سلامنقل قول:
آقا دست شما دردنكنه،به نظر كامل و بي نقص مياد.جسارتا Admin خود شما هستيد كه تست نموديد؟
فرمتAVCHD دوربينهاي HD سوني رو پخش ميكنه؟خيلي مهمه براي بنده.
در خاتمه قيمت رو هم بفرمائيد،همچنين گارانتي و شركت وارد كننده و ثاپورت كننده.
بينهايت تشكر از زحمتتون.
سلامنقل قول:
جناب stbxxx عزيز كه نميدونم اسمتون چيه،فربان كجا تشريف داريد؟
سلامنقل قول:
یه تیکه از فایل تصویری مورد نظرتون رو اپلود کنید تا بچه ها بتونند دانلود کرده وتست کنند
من خودم هم ا حتمالا تا اخر این هفته یا هفته بعد همین مدل رو می خرم می تونم تست کنم و بهتون بگم
کدومو می خوای بخری؟
سلام علي جاننقل قول:
ممنون از شما،بايد برم يه تيكه فيلم بگيرم چون الان فيلمي كه بتونم آپ كنم ندارم.
شما همين AC Ryan رو ميخواهيد بگيريد؟قيمتش چنده؟گارانتيش براي كدوم شركته؟نمايندگي رسمي داره؟
من كه هم اينجا و هم تو سايت جناب سه x پست دادم ولي دريغ از يك جواب.خيلي كم لطفن متاسفانه،البته شايد هم خيلي سرشون شلوغه؟بيخود قضاوت نكنم:11:
نقل قول:
سلام
اول قصد داشتم egreat a1080 بگیرم با دو جا تماس گرفتم گفتند ندارند و تا 2-3 ماه دیگه هم نمیارن
بعد خواستم ac ryan مدل بدون --- بگیرم ( زمانی که این پست رو زدم )اونهم گفتند موجود نیست و احتمالا تا اوایل ماه بعد میرسه - تلفن تماس توی تاپیک مربوطه موجوده- فکر کنم یک سال گارانتی کنند قیمتهای جدید هم کمتر از اونه که نوی اون تاپیک اومده
برا من هم خرید یک پلیر hd اورژانسیه!! چون داره onkyo 608 و jamo 606 میرسه و من هیچ سورس پخش hd ندارم
مجبورم فعلا همون wd live بگیرم و بعد اگه لازم شد عوضش کنم
-چون منابع مختلف صوتی تصویری (فایل ) دارم می تونم تستهای خوبی بگیرم و نتیجه شو همین جا اعلام کنم
با تشکر
سیستمت مثل من میشود :).
WD Live گرفتی یکمی از صدا و تصویرش برام بگو ;).
سلام علي آقانقل قول:
رسيور بسيار خوبي داريد،مجموعه 5.1 داريد از جامو يا فقط استندها رو گرفتي؟
من هم سيستم سينمائي دارم و ميخوام از اين HD پليرها بگيرم .منتها ثاپورت صداي DTS-HD MA خيلي برام مهمه.فعلا نمخوام بلو ري پلير بخرم.ميخوام با همين دستگاهها هم ----T داشته باشم و هم صداي HD.
راستي شما با WD Live نميتوني صداي HD داشته باشيها ،البته اگر براتون مهم باشه.
ميتونم خواهش كنم چنتا از فيلمهائي كه داريد با حجم و نوع صداشون رو بفرمائيد.
ISO Blu Ray هم داريد؟چه فيلمهائي و چند گيگ؟
ممنون