کی گفته کانادا پذیرش نمیده؟؟؟؟ خواهر من کاراش درست شده تا 4 ماه دیگه میرهنقل قول:
Printable View
کی گفته کانادا پذیرش نمیده؟؟؟؟ خواهر من کاراش درست شده تا 4 ماه دیگه میرهنقل قول:
دوست عزیز کشور های اروپایی معمولا tuition free هستند یعنی هزینه تحصیلی نداره فقط باید خرج زندگیت را خودت بدی که برای یک دانشجوی معمولی حدود 400-500 یورو ماهانه هزینه میشه(خوراک و پوشاک و مسکن و کتاب و...) حالا اگر بورس تحصیلی بگیرید که در مورد این دوستمون فکر نکنم بهش بورس بدن ( دانشگاه آزاد معدل بالای 18 و ثبت +3 مقاله در جورنال های بین المللی در رشته ای که میخواید در اون تحصیل کنید) اون وقت علاوه بر اینکه هزینه تحصیلتون مفت هست که هیچ بهتون حقوق هم میدن! البته این را هم بگم اگر معدل دبیرستانت بالاست و همچنین پیش دانشگاهی ممکنه بهت بورس بدن چون میخوای با مدارک دبیرستانی اپلای کنی دیگه!نقل قول:
فنلاند, سوئد,نروژ,آلمان,... اصلی ترین کشورهای اروپایی هستن که معمولا هزینه تحصیلی در این کشور ها رایگان است!
متالیکا این کشور هایی که تو قصد سفر بهشون را داری چون سبکشون آمریکایی هست معمولا هزینه های هنگفتی را باید محتمل بشی تا یک لیسانس بگیری که اونم اگر از دانشگاه های رنک دار نگیری بدرد نمیخوره!
من بهت پیشنهاد میکنم که اگر قصد داری بری حتما دانشگاه ها را آنالیز کن ببین کدومشون خوب هستن!
به نظر من برو فیلیپین دندون پزشکی بگیر خیلی هم ارزون هست! آینده اش هم تو ایران خوبه! با دیپلم ریاضی و تجربی و انسانی و... هم کاری ندارن! دانشگاهاش هم تقریبا خوب هستن که ایران هم قبولش داره!
شاید هم تو کارخونه دار باشی که در اینصورت اگه مدیریت بازرگانی یا تبلیغات بخونی برات بهتره!
---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
راستی یک سوال ازت میپرسم !
چشمات شمارش چنده که معاف شدی؟
من چشمام جمعش 4 و یکی1.75 و یکی 2.25 هست ! منم معافم ؟ :31:
دوست عزیز این قانون از کشور سوئد برداشته شد و از امسال دیگه رایگان نیس در اکثر رشته های تحصیلی متاسفانهنقل قول:
سوئد..معمولا هزینه تحصیلی در این کشور ها رایگان است!
نه معاف نیستی من فقط آستیکمات دارم اونم 10نقل قول:
دوستان من یه بار دیگه مشکلمو میگم میخوام نظرتونو بدونم
ببینید من باید انصراف بدم و کارت پایان خدمت بگیرم و برای انگلیس استرالیا یا نیوزیلند اپلای کنم درست...................میخوام بدونم این کار ارزش اینو داره که انصراف بدم؟؟؟چون شاید ویزا بدن شاید ندن......من میخوام بدونم شما جای من بودید ریسک میکردید
در ضمن در مقطع کارشناسی کانادا نمیده و سوئد و... پولی شدن در ضمن اینقدر سرده که نمیشه رفت چون تهش اینه مثلا رفتم انگلیس یکیو میگیرم بعد اقامت میگیرم دیگه ......:دی
چون من قصدم دیگه برگشت نیست
خوب دوست عزیز شما اول مطمئن شو یا یه سری اطلاعات به دست بیار که با چه مدارک و... بهتر پذیرش میدن بعدا با خیال راحت اپلای کن...
+شما که چیزی رو از دست نمیدی انصراف بدی
دانشگاه آزاد میتونی همون سالی که مثلا برگشتی دوباره آزمون بدی و وارد دانشگاه بشی
اگه دولتی بود این نگرانی تون قابل درک تر بود
به قول شما اینم حرفیه تازه با این دید مثبت میگم آیلتس هم گرفتم میتونم کنکور زبان سراسری شرکت کنم و...
لطفا اگه بازم کسی آشنایی یا تجربه ای داره مارو راهنمایی کنه
راستش رو بخواي متاليكا من اگر جاي تو بودم ريسك نميكردم! ولي سعي كن زبانت را به حد كمال برسوني تا ترم آخر دانشگاه شركت كني IELTS بگيري و براي ارشد بتوني اپلاي كني!
دانشگاه آزاد تهران دانشگاه خوبيه و از خيلي از دانشگاه هاي سراسري شهرستان بهتره و داراي رنكينگ هست تو جهان ! همون عمرانت را بخون فعلا ولي سعي كن معدل بالا بياري كه براي ارشد و دكترا انشالله بتوني اپلاي كني!
در ضمن تحصيل تو مقطع ليسانس اونم تو كشور غريب به زبون بيگانه يه خورده سخته چون عادت نداري! درسته ielts ميگيري و ميري ولي بازم تا عادت كني به اون كتابا و مردم و ... خودش طول ميكشه ! تازه مديريت هم كه ميخواي بري ديگه مثل رياضي نيست كه بگي فرمول داره ديگه مشكلي نيست !
به هر حال برات آرزوي موفقيت ميكنم ! شاعر ميگه : صلاح مملکت خويش را خسروان دانند
ولي بري هم بد نيستا !اونجا ميري تو اين ديسكو ها گيتار برقي ميزني حال ميكني! :31: