من هیچی از راهنمایی هات متوجه نشدم میشه یکمی زیر دیپلم تر بگی و C++ اش رو نگی ؟
Printable View
من هیچی از راهنمایی هات متوجه نشدم میشه یکمی زیر دیپلم تر بگی و C++ اش رو نگی ؟
من خیلی ساده دارم میگم . کجاشو متوجه نشدی ؟ اتفاقا دارم زیر دیپلمی هم میگم که . دارم برات کد میذارم میگم تغییرش بده . ولی به زبان c نمیتونم بنویسم چون واقعا این زبان رو دوست ندارم و اصلا نمیتونم باهاش کار کنم .
ببین روند کار اینطوریه باید بیای عددی که میگیری هی تقسیم بر 10 کنی تا خارج قسمت صفر بشه . حالا این کارو چطور انجام میدیم رو اگر بهتون نگفتن من اینجا برات میگم . فقط باید پا به پای حرفای هر چی که بهت میگم انجام بدی تا متوجه بشی .
یه کاغذ و قلم بردار . روش یه عدد دو رقمی بنویس . مثلا 24 . میخوایم این عدد دو رقمی رو تفکیک کنیم .
بیا این عدد رو به 10 تقسیم کن . باقیمانده میشه 4 . خارج قسمت میشه 2 . حالا خارج قسمت رو تقسیم به 10 کن . باقیمانده میشه 2 . خارج قسمت میشه صفر .
پس از این تقسیم ساده 3 تا نکته دستمون میاد .
1- باید یه حلقه تشکیل بدیم . 2- براش یه شرط بذاریم بگیم تا زمانی که خارج قسمت مخالف صفر هست این تقسیم رو هی تکرار کنه . 3- این تقسیم متوالی به 10 عدد رو از انتها برای ما تفکیک میکنه . تا اینجا حله؟
حالا کد من چی میگه . کد من نکته های بالا رو اطاعت امر میکنه . تو کد که مشکلی نداری ؟؟؟داری ؟؟؟ فقط شاید تو شرط اینو بنویسی راحت تر متوجه شی . while(num!=0)
ولی ما معکوس عدد رو جایی ذخیره نکردیم باید بتونیم جایی ذخیره کنیم .
یه متغیر به اسم reverse تعریف کن . مقدار اولیه هم بذار صفر. یه متغیر r رو هم در نظر بگیر.
حالا باز همون 24 رو در نظر بگیر . تقسیم به 10 کن . باقیمانده رو بریز تو r . حالا بیا تو فرمول رو نگاه کن .
میشه reverse برابر هست با reverse (که مقدارش صفر هست) ضربدر 10+4 که جوابش میشه 4. درسته .
حلقه میره بالا تکرار میشه این بار مقدار r میشه چند؟ میشه 2 . میاد تو فرمول . مقدار reverse برابر هست با مقدار reverse (قبلا 4 شده بود ) ضربدر 10 + 2 که میشه 42 . به همین راحتی ما معکوس رو بدست آوردیم . در نهایت باید مقدار reverse رو چاپ کنیم . منتها چون شما بلدی به زبان c کار کنی ، کار تبدیل رو میسپاریم به شما .
حالا باز تلاشتو بکن .امیدوارم ایندفعه به نتیجه برسی.:20:
مرسی فردا شروع می کنم برنامم رو می نویسم اگه بازم مشکلی داشتم ازت میپرسم.....
برای مغلوب کردن یک عدد میتونی از کدزیر استفاده کنی
کد:#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main()
{
clrscr();
unsigned long int n;
cout<<"Enter positive number: ";
cin>>n;
cout<<endl<<endl;
if(n>0){
while(n>0) {
cout<<n%10;
n=n/10;
}
}
else {
cout<<"\nInput number error. ";
}
getch();
}
نقل قول:
واقعا که ...
آدم میمونه چی بگه . من دارم وقت میذارم ، راهنمایی میکنم که خودشون کد بنویسن بعد شما .....
اگر بنا به گذاشتن کد بود منم بلد بودم ابنکارو بکنم .:13:
خیلی متاسفم و ناراحت .حرکت خیلی خیلی زشتی بود .:41:
واقعا ممنونم ازت ولی مطمعن باش که من خودم می نویسم اون کد هم ++C هستش و به درد من نمیخورهنقل قول:
این همون چیزاییه که بهم گفتی ولی نمی دونم چرا عمل نمی کنه.........
کد:#include<stdio.h>
void main(){
int i,r;
scanf("%d",&i);
r=i/10;
for(;r!=0;)
printf("%d",r); }
گه خوردم :31: جنبه داشته باش یکمنقل قول:
نقل قول:enja emkane type farsi nadaram .mazerat mikham.
avalin eshkal: man goftam baghimande ro beriz to R
dovomin eshkal :az halgheye for chera estefade kardi ,behtare az while estefade koni
sevomin eshkal: formolamo koja gozashti ?chera to barname azash estefade nakardi
chaharomin eshkal:bayad javabe baghimande ro i%10 ro chap koni.
vali man fek konam to hadafet en bod ke aval barname ro be shekle sade benevisi bad erteghash bedi .
khob bezar aval ye chizi ro behet begam . beyne c va c++ khili farghi nist.syntax hardo yeki hast faghat c ye khorde filmash bishtare .c++ khili rahat tare .pas agar man ya baghiye dostan baratun nemone barname mizarim aval code haye maro barresi kon zarrar nemikonid :46:.
pas code man ya alidata2010 ro ye bar bar resi kon bad onaro be c tabdil kon.ok???
montazere javabam.
سلام
منم ميتونم اينجا اشكالات برنامه نويسمو بپرسم؟
مثلا ساده ترين و احمقانه ترين اشكال من اينه كه نميتونم سيميكالون رو توي برنامه م تايپ كنم!!!!!!!!