با سلام. دوست عزیز. این کاربر که به شما معرفی می کنم از دیجی کالا خرید داشته و راضی هم بوده. بهتره از طریق پیام خصوصی با ایشون هماهنگ کنی و از تجربه ایشون استفاده کنی:
نام : ابی
[HTML]http://forum.p30world.ir/member.php?u=620789[/HTML]
Printable View
با سلام. دوست عزیز. این کاربر که به شما معرفی می کنم از دیجی کالا خرید داشته و راضی هم بوده. بهتره از طریق پیام خصوصی با ایشون هماهنگ کنی و از تجربه ایشون استفاده کنی:
نام : ابی
[HTML]http://forum.p30world.ir/member.php?u=620789[/HTML]
من هم از دیجی کالا خرید کردم و کاملا راضیم...
البته اون چیزی که مخواستم تو رشت موجود نبود.....
اگه تو بازار هست بهتره عادی بخری
plaza.ir هم خوبه
من تا حالا 3 تا گوشی ازش خریدم و هیچ مشکلی نداشتند
در ضمن قیمتاسم تقریبا از گوشی شاپ کمتره
به نظر من دی جی کالا یک فروشگاه بزرگ و قدرتمندی هست و یکی از فروشگاه های آنلاین موفق هست.
بیشتر قوانین و اصول تجارت و طراحی وب را رعایت کرده.
دامین بسیار مناسبی هم داره اما روش خریدش اعتماد ساز نیست و بیشتر مشتری هاش از سمت اعتبار و بزرگ بودن نام اون و تبلیغاتی که انجام میده پیدا میشن
و اینکه اصول متشری مداری رو رعاست کرده.
من از سایتش خیلی خوشم میاد با اینکه رقیب زیاد داره اما موفق بوده
:31:
من هم تا حالا سه تا دوربین دیجیتال ازشون خریدم و هیچ مشکلی نبوده
همیشه اینطور نیستنقل قول:
این سایتی که دوستمون معرفی کرده ( plaza.ir )قیمت گوشی که من میخوام رو با همون گارانتی حدود 7 تومن ارزون تر داده ، به نظرتون از این سایت بخرم یا برای 7 تومن ارزش نداره و از همون دی جی کالا که معتبر تره بخرم ؟
این plaza حدود 1 ساله اومده و مطمین باش در آینده میتونه رقیبی جدی برای گوشی شاپ و دیجی کالا باشه
به نظر من هم دي جي كالا مطمئنه
يكي از دوستان از همين سايت يه گالكسي خريد
من نگاه ميكردم چندين مقام هم آورده
آقا من شنیده بودم سونی اریکسون مدل Elm یا همون K970 بیمه داره اما الان که از سایت دی جی کالا و سایت پلازا سوال کردم اولی گفت نداره دومی هم گفت مطمئن نیستم ولی فکر کنم نداره ! یعنی بار جدید اینجوریه ؟
از گوشی شاپ پرسیدم گفت برای گارانتی اصلی کامتل کارت بیمه داره اما یه جورایی فرمالیتست و نمیشه زیاد روش حساب کرد و در ضمن اگه فرضا گوشی خراب باشه مهلت تست نمیده !! در صورتی که دی جی کالا 48 ساعت مهلت تست میده
با این تفاسیر بهتر نیست از دی جی کالا بخرم ؟