سلام
او یک معمار امریکایی بود که تحصیلات دانشگاهی نداشت و در عمر خویش 560 اثر معماری بر جای گذاشت و لغب برترین معمار جهان از آن خود کرد و او کسی نیست جز فرانک لوید رایت
Printable View
سلام
او یک معمار امریکایی بود که تحصیلات دانشگاهی نداشت و در عمر خویش 560 اثر معماری بر جای گذاشت و لغب برترین معمار جهان از آن خود کرد و او کسی نیست جز فرانک لوید رایت
پیت موندریان، کیتارو عاشقشم
یانی
فعلاً فقط عاشق داوینچی (این هنرمند و دانشمند بزرگم ) ام ! می تونم بگم دید و مسیر زندگی ام رو عوض کرد بخاطر همین هنرمندای دیگه رو نگفتم !
در بین هنرمندان نقاش بنده ون گوگ و استاد فرشچیان رو از همه بیشتر میپسندم. البته آثار بسیار زیبای کمال الملک مخصوصا تابلوی تالار آیینه رو نمیشه از قلم انداخت.
در بین خوشنویسان، بنده ارادت ویژه ای نسبت به حمید عجمی (کسی که با هنرمندی تمام خط معلا رو ابداع کرد) دارم. ایشون یک استاد به تمام معنای خوشنویسی در همه ی سبکهای خوشنویسی هستند و به نظرم میشه از ایشون به عنوان جایگزین شایسته ی مرحوم استاد حبیب الله فضائلی نام برد.
در بین شاعران هم از آثار نورالدین عمان سامانی خیلی خوشم اومده. البته هنوز موفق نشدم که تمام دیوان اشعارش رو (که عموما مرثیه های مذهبی در وصف ائمه ی اطهار و خصوصا حضرت اباعبدالله(ع) هستش) بخونم.
موفق باشین.
89/9/23
نورمن فاستر معمار انگلیسی
پرویز پرستویی - استاد فرشچیان-شهرام ناظری-خدا بیامرز بسطامی
از موزیسین ها شهداد روحانی مخصوصا سمفونی رقص بهار
اره داوینچی هم هنرمند بزرگیه
خواننده ايراني : استاد شجريان
نقاش ايراني : استاد فرشچيان
بازيگر ايراني : جمشيد مشايخي . عزت الله انتظامي . محمد علي كشاورز . اكبر عبدي . منوچهر نوذري .
شاعر ايراني : فردوسي . سعدي . نظامي . يوشيچ . شاملو .
نويسنده ايراني : صادق هدايت . دكتر معين . علي اكبر دهخدا .علي شريعتي . محسن مخبلباف .
من خاک پای هنرمندان نقاش قرن نوزده روسیه هستم من عاشق رئالیستی هستم که اونها ارائه کردن عاشق گروه peredvizhniki عاشق کارهای رپین سروف لویتان سوریکوف کرامسکوی و ............. به خدا سوگند اینها بزرگترین نقاشانی هستند که دنیا به خودش دیده و دیگر هم نخواهند امد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]