ما هم تابستونا زیاد میریم ماهیگیری بلا استثنا پنجشنبه ها تا صبح جمعه می رفتیم لتیان چه حالی میده کپور چه و زردپر می زدیم
الانم که دریاچه رازی خوب برای ماهیگیری جمعه هفته ای که گذشت 89.07.30 بجه ها کپورهای ردیفی گرفتند از داخل دریاچه
Printable View
ما هم تابستونا زیاد میریم ماهیگیری بلا استثنا پنجشنبه ها تا صبح جمعه می رفتیم لتیان چه حالی میده کپور چه و زردپر می زدیم
الانم که دریاچه رازی خوب برای ماهیگیری جمعه هفته ای که گذشت 89.07.30 بجه ها کپورهای ردیفی گرفتند از داخل دریاچه
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
میدونید من کدوم LED میگم یکی از دوستان می گفت اصلا نو ایران پیدا نمیشه... من هم برای همین میخوام از آمازون بگیرم....:11:
اگه تو ایران هست یه ادرس کامل میشه به من پیغان خصوصی بزنید...
ممنون
سلام، اگر آدم بخواد شروع کنه، برای اول کار چقدر بودجه نیازه؟ (قلاب و ...)
من با 10000 تومنم ماهی گرفتم ...نقل قول:
سلام، اگر آدم بخواد شروع کنه، برای اول کار چقدر بودجه نیازه؟ (قلاب و ...)
یه قلاب
یه چوب دستی
نخ
طعمه مصنوعی ...
سخته ولی ممکنه ...
هرچقدر پول داری = همونقدر آش داری .... چی گفتم ....!!!!!! پول= آش
عرفش چقدره؟نقل قول:
کسی ادرس این دقیق یا شماره تلفنی نداره که راجب این LED یه پرس جویی کنیم...
اگه ممکنه راجع به قلاب ماهیگیری یه کم توضیح بدین .... چه مارک و مدلایی مناسبه ، نخ و طعمه و غیره و اینکه از کجا باید خریداری کرد... موقع خرید به چی توجه کنم که سرم کلاه نره ....
آیا از جاهایی مثل "بانه" میشه سفارش داد بیارن ؟
اگه اهلش باشی با یه قلاب هم می تونی بگیری
من با خمیر نون ، ماهی 30 سانت تا 35 گرفتم
باید قلابت رو جایی بندازی که ماهی سرعتش رو کم می کنه و به اطرافش توجه بیشتری داره
وقتی که شروع به نوک زدن کرد و تکان های قلاب شدید شد یه دفعه قلاب رو به بالا بکشید تا به قسمتی از دهنش به قلاب گیر کنه .البته این برای ماهی هایی هست که دهان نسبتا کوچکی دارن وقلاب کمی بزگ است .
ولی سعی کنید جایی باشید که سرعت آب کم بشه و به آرامی حرکت کنه .
برای ماهی های رودخانه های جنوب (طرف های خوزستان)گوشت قرمز خیس خورده بهترین طعمه است (بنا بر تجربه ی شخصی)
من می خوام برای تولد پدرم یه چوب ماهیگیری بخرم ، حرفه ای نیست ولی پا بده یه چیزایی گرفته تا حالا با روش سنتی (یعنی قلاب رو با نخ ماهیگیری می بنده سر یه چوب مناسب و با خمیر نون میره شکار) :31:
شماها که اهلش هستید یه راهنمایی در مورد تجهیزات ماهیگیری مثل چوب و قلاب و این چیزا بکنین... از کجا بگیرم و چی بگیرم ... مرکزش کجاست ، همین فردوسی یا جای دیگه، مارک و مدل این چیزا داره ؟
من در تهران جایی رو نمی شناسم ولی فکر کنم این لینک کمکتون کنه :
چندین تا فروشگاه در اینترنت وجود دارن می تونین از اونجا وسایل مورد نیاز رو تهیه کنیدکد:http://fishsport.blogfa.com/post-84.aspx