-
سلام
روی ویندوز ویستا یا سون نصبش کردید ؟
روی ویندوز ایکس پی اصلا نباید مشکلی باشه و اگر هست حتما یا سی دی های نصبتون ایرادی داره یا روال نصب رو کامل نکردید.
اما روی ویستا یا سون اول هر انچه که مربوط به استاری نایت بوده تا به حال پاک کنید از سیستم بعد وارد درایو سی دی تون بشید و روی ایکون نصب استاری نایت راست کلیک کنید. پراپرتیس و بعدش تب کامپتیبیلیتی رو کلیک کنید. تو این تب بالاترین تیک رو پر کنید تا استاری نایت بر مبنای ویندوز ایکس پی نصب بشه. اوکی کنید و از اول برنامه رو نصب کنید.
-
ممنون که جواب دادین
من روی ویندوز سون میخوام نصب کنم
من همه فایل ها رو دانلود کردم و اکستراکت که کردم یک فایل با نام DVD Image بهم داده که داخلش دو تا فایل به نام های Starry Night Pro Disk 1 و 2 هستش
البته من اینارو با داخل دی وی دی رایت نکردم ولی با هر دو روش درایو مجازی clone و حتی winrar کردن هر دو امتحان کردم و در هر دو روش موقع نصب مسیر فایل دوی رو میپرسه و بعد مدت اندک مثلا چند ثانیه ای میگه install با موفقیت انجام شد ولی وقتی به مسیر اون میرم میبینم که چند تا فایل کپی کرده که اونم اصلا حجمی ندارن
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
-
سلام
اگر میتونید محتوای فایل یک رو باز کنید با نرم افزار هایی مثل الکل و غیره روال رو همون جور برید که گفتم. شما باید به فایل install.exe دسترسی داشته باشید. در غیر این صورت پیشنهاد میکنم رایت کنید محتوا رو و بعد باز طبق روال برید. حتما قبل از نصب مجدد هر انچه قبلا نصب کردید رو پاک کنید.
من همین الان اخرین نسخه استاری نایت رو روی ویندوز 7 دارم استفاده میکنم.
باز مشکل داشتید بگید.