لطفاً شما دیگه بحث تعصب رو وسط نیار!!!:11:
من نظر خودم رو دادم...تازه نگفتم که 5500 بده!!!:10:
در ضمن تاپیک های دیگه و پست های دیگه رو بخونه میفهمی کی تعصب داره!!!:27:
Printable View
لطفاً شما دیگه بحث تعصب رو وسط نیار!!!:11:
من نظر خودم رو دادم...تازه نگفتم که 5500 بده!!!:10:
در ضمن تاپیک های دیگه و پست های دیگه رو بخونه میفهمی کی تعصب داره!!!:27:
نیازی نیست به پستای دیگه مراجعه بشهنقل قول:
شما گفتی tattoo خب پس حتماً یه برتری نسبت به 5500 داره یا شاید قیمتش پایینتره!
پس توضیح بده چرا پیشنهاد دادی ؟
حافظه داخلی بیشترنقل قول:
htc sense UI
دوربین 3 مگاپیکسل
قطب نمای دیجیتال
دکمه ی مخصوص برای جستجو
من نگفتم 5500 بده...اون هم برتری هایی نسبت به تتو داره
تتو هم نسبت به 5500 این برتری ها رو داره
ما که با هم جنگ و دعوا نداریم:10:
حافظه داخلی جدا که ندارن همون رامه که هر دوتاش 512 مگ رام داره ... 5500 از 512 مگ رام 170 تاش خالیه ولی مال tattoo اعلام نشده که به احتمال زیاد بیشتر از 170 تا خالی بیشتر نداره ... حالا نمیدونم این حافظه داخلی بیشتر از مجا اومد!!نقل قول:
اینم منبع :
اینم تاچ ویز 3 داره!کد:http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2390&c=samsung_gt-i5500_galaxy_5__corby_smartphone
دوربینشم که یه چیزی فراتر از فاجعست :27:
اینم نظر gsmarena و یک نمونه عکس :
نقل قول:
Pretty poor camera
دوربین 2 5500 خیلی بهتر از 3 اینه!کد:http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-tattoo/camera/gsmarena_003.jpg
تنها برتریش همین قطب نماست!
اتفاقاً اینم دکمه مخصوص جستجو داره ... تو این عکس نگاه کن دکمه سمت راستی که علامت ذره بین روشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برتری های 5500 هم که گفتم
تاچ خازنی که خودش کلی ارزش داره
آندروید 2.1 که اینم کم چیزی نیست و با یه قطب نما اصلاً قابل مقایسه نیست
ال سی دی 256 هزار رنگ در برابر 65 هزار
باتری قویتر
دوربین بهتر ... اگه شک داری تو gsmarena نگا کن
سی پی یو قویتر
و بعد از این همه برتری مهم و ارزشمند 50 تومن ارزونتره
منم قصد دعوا ندارم اینجا همه با هم دوستیم ولی وقتی یکی بین دوتا گوشی مونده فقط در صورتی که یه گوشی بهتر میشناسیم باید معرفی کنیم نه اینکه یه گوشی ضعیفتر رو بیاریم وارد لیست کنیم و دوستمون رو گیجتر کنیم
در آخر نظر من این هست که این دوستمون از بین سیمبین هایی مثله ویواز و ویواز پرو و x6 انتخاب کنه یا اگه تا 220 تومن آندروید میخاد 5500 نسبت به قیمتش عالیه
دوربین بهتر
دوربین رو دیگه کسی نگفته بهتره!!!
همه هم میدونن که htc sense بهترین رابط کاربری هست
من هم نگفتم 5500 رو از انتخاب ها حذف کنید...گوشیه خیلی خوبیه!!
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
تازه کلی قاب خوشگل داره که آبرو حفظ میکنه!!!!:31:
دوستان دعوا نکنید.من خودم دنبال یه گوشی آندرویدی تو همین رنج قیمت بودم که این تاپیک رو دیدم و از دعوای شما دو نفر از دوستان تا اینجا فهمیدم که 5500 و tattoo هر دو خوبن ولی انگار 5500 بهتره.حالا یه سوال:این 5500 که آندروید 2.1 داره و امروز یکی تو انجمن سامسونگ گفت ظاهرا پشتیبانی froyo هم قراره براش بیاد حالا این ورژن 2.2 آندورید چه برتری هایی نسبت به ورژن قبلیش داره؟چنین آپدیتی برای tattoo قرار نیست بیاد؟
الان خيلى راهنمايي شدم!!!
با تاتو مخالفم بخاطر سيستم عامل قديميش!
فعلا هنوز 5500 رو مد نظر دارم ولى اگر X8 به 2.1 آپديت بشه روى اون هم فکر خواهم کرد!
يکم اين دو تا رو هم مقايسه کنيد!
فرض بر اين باشه که x8 به 2.1 آپديت خواهد شد.
با سپاس
واسه tattoo اگه میخاست بیاد تا حالا اومده بود ... حالا ممکنه هست بیاد ولی احتمالش کمهنقل قول:
دوستان دعوا نکنید.من خودم دنبال یه گوشی آندرویدی تو همین رنج قیمت بودم که این تاپیک رو دیدم و از دعوای شما دو نفر از دوستان تا اینجا فهمیدم که 5500 و tattoo هر دو خوبن ولی انگار 5500 بهتره.حالا یه سوال:این 5500 که آندروید 2.1 داره و امروز یکی تو انجمن سامسونگ گفت ظاهرا پشتیبانی froyo هم قراره براش بیاد حالا این ورژن 2.2 آندورید چه برتری هایی نسبت به ورژن قبلیش داره؟چنین آپدیتی برای tattoo قرار نیست بیاد؟
حتا اگه 2.2 براش بیاد بازم 5500 برتری داره
تفاوت 2.1 با 2.2 بیشتر تو سرعته که اختلافشون خیلیم زیاده
1.6 که کنده و اصلاً با 2.1 هم قابل مقایسه نیست ... الان ببین x10 با قیمت مناسب و امکانات خوبی که داره هیچ کس طرفش نمیره به خاطر همین آپدیت نشدنش ... تازه حالا که همه گوشیا به 2.2 آپدیت شدن x10 به 2.1 رسیده!
تنها مشکل x8 همینه ... اگه به 2.1 آپدیت بشه در کل از 5500 و tattoo بهتره ولی خب باید صبر کنی ببینی آپدیت میشه یا نهنقل قول:
الان خيلى راهنمايي شدم!!!
با تاتو مخالفم بخاطر سيستم عامل قديميش!
فعلا هنوز 5500 رو مد نظر دارم ولى اگر X8 به 2.1 آپديت بشه روى اون هم فکر خواهم کرد!
يکم اين دو تا رو هم مقايسه کنيد!
فرض بر اين باشه که x8 به 2.1 آپديت خواهد شد.
با سپاس
پیشنهاد میکنم یه نگاهیم به LG GT540 بندازید ... مشخصاتش تقریباً مثله همون x8 ه ولی براش آپدیت 2.1 اومده ... باتریشم 1500 میلیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 5500 بیشتر موافقم
LG مثل سونی و سامسونگ پشتیبانی نداره :13:
x8 هم بد نیست
ولی 5500 از X8 بهتره باید باشه
دوست عزیزی میخواست 5500 بگیر به نظرم اگه میخوای بگیری همین الان بگیر که قیمتش فوق العاده مناسبه 210 تمن قیمت دیروز ... خودمم شاید این چند روزه یدونه گرفتم ببینیم چی ..