حق با شماست.نقل قول:
اما صاحب تاپیک که فعلا جواب مارو نداده.
Printable View
حق با شماست.نقل قول:
اما صاحب تاپیک که فعلا جواب مارو نداده.
فایل مشکوکی نبود . بعضی وقت ها آنتی ویروس نصب نمیشه بعضی وقت ها میشه که تو این نصب شدن ها فایروال و وب گارد و چیزهایی که مربوط به حفاظت آنلاین هست کمک کم غیر فعال میشه .نقل قول:
در مورد سوال دوم هم ثابت میمونه و تغییر نمیکه
یه مشکل دیگه هم هست هر بار که کامپیوتر روشن میشه ویندوز بالا نمیاد و یه بار ریست میشه و صفحه بوت ویندوز که safe mode و اینها رو انتخاب میکنی میاد و با حالت نرمال (start windows normally) ویندوز بالا میاد
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
دوست خوبم راه شما رو هم امتحان کردم و فایل مشکوکی در درایوها نبودنقل قول:
دوستان کسی راه دیگه ای نداره ؟
نقل قول:
شما که همۀ راهها رو امتحان کردید Comodo Internet Security را هم تست کنید اما قبلش حتما باید پست اول و دوم تاپیک زیر را بخونید تا متوجه بشید که اگر ویروس ناشناخته ای که آنتی ویروسها هنوز تشخیص نمیدند در سیستم شما باشه کمودو چطور میتونه پیداش کنه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224
اگر مشکل از ویروس باشه 99.99 درصد کمودو پیداش میکنه اما اگر خبری نبود و کمودو هم چیزی نشون نداد مشکل از ویروس نیست. مطمئن باش. :46:
سعی کن بایوست رو یا آپدیت یا داونگرید کنی. چون حتی Ubuntu هم ربطی به آلودگی نداره و روی آلوده ترین سیستم ها میاد بالا. آلودگی مال ویندوزه نه لینوکس. :46:
مهران خان شما به comodo اعتماد کامل دارید ؟یعنی میشه به چشم یک جایگزین خوب بهش نگاه کرد؟ من قبل از این آویرا داشتم و راضی بودم . الان شما که comodo روی سیستمتون نصبه به مشکل ویروسی برخورد نکردید؟ نمیشه در کنار آویرا ازش به عنوان فایروال و آنتی ویروس (گارد غیر فعال) ازش استفاده کرد ؟ جواب و نظر شما برام خیلی مهمه :11:
نقل قول:
عزیز من با ویروسها هر روز بازی میکنم. ویروسها برای من برای پر کردن اوقات فراغت هستند نه برای آلوده کردن سیستمم . :31:
شما یک سر به تاپیک زیر بزنید متوجه میشید. :10:
در مورد کمودو هم بله. چون با ویروسها بازی میکنم و کار هر روزمم هست تنها جایگزین مطمئن برای دفاع از سیستم و آسیب نرسیدن بهش Comodo Internet Security هست و بهش هم اطمینان دارم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923&page=129
تاپیک اختصاصی Comodo Inernet Security
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224
آقا مهران کمودو هم نصب کردم و اسکن کردم چیزی پیدا نشد.
رفتم یه هارد اکسترنال خریدم اطلاعات رو ریختم روش این هارد اینترنال رو کلاً پاک کردم ویندوز نصب کردم آنتی ویروس هم نصب کردم میخواستم باهاش اکسترنال رو اسکن کنم وسط های کار سیستم یه هو ریست میشد ! بالاخره دوباره اطلاعات رو ریختم روی اینترنال چند روزی خوب بود تا اینکه دوباره مشکلات شروع شد ... من آویرا کلاسیک رو در کنار کمودو نصب کرده بودم که اوایل مشکلی نبود و اما کم کم آویرا شروع کرد به ارور دادن مثل ارورهای قبلی ، یکی از مشکلات اصلی دوباره برگشت و نمیتونستم به نت وصل بشم .الان restore کردم و دارم کار میکنم .میدونم که مشکلات شروع میکنن به زیاد شدن .به نظر شما و بقیه اساتید و دوستان کامپیوتر من ویروس داره یا مشکل از جای دیگست ؟؟:11:
تیک گارد آویرا موقع نصب برداشته بودید یا خیر؟نقل قول:
نبــــاید ایــــن 2 برنامه رو باهم نصب میکردید.
نقل قول:
Hamid جان به صحبت های drhaniball عزیز این مطلب رو هم اضافه کنم که منظور من از نصب کمودو و پیدا کردن 99.99 درصد آلوگی ها فقط توسط اسکن با آنتی ویروس نبود که شما میگید با کمودو اسکن کردم اما چیزی پیدا نشد.
آنتی ویروس کمودو مثل همۀ آنتی ویروسهای دیگه ممکنه نمونه هایی که خیلی جدید باشند در دیتابیسش ثبت نشده باشند اما وقتی شما تاپیک کمودو و بحث هاش رو بخونید متوجه میشد که با نصب کمودو و 1 بار ریستارت کردن سیستم بعد از نصب هر چیزی که unknown یعنی غیر قابل شناسایی توسط نرم افزار Comodo Internet Security باشه اتوماتیک میره داخل Sandbox.
وقتی فایل هایی را که داخل سند باکس رفتند چک کنید در صورت وجود آلودگی میتونید راحت اونها رو تشخیص بدید و حتی اگر فایل هایی که داخل سند باکس رفتند آلوده هم باشند به دلیل اجرا شدن داخل سند باکس بعد نصب کمودو این فایل ها دیگه نمیتونند خرابکاریهای قبلی خود را ادامه دهند و بعد از ریستارت دوم اگر شما آنها را بصورت دستی به Trusted Files اضافه نکرده باشید تمام اینها غیر فعال میشند و فقط خود فایل داخل سیستم شما باقی میمونه اما فعالیتی رو نمیتونه انجام بده.
بنابراین با نصب Comodo Internet Security حتی در صورت آپدیت نبودن آنتی ویروس و یا حتی در صورت فعال نبودن آنتی ویروسی که در این بسته وجود داره عملا شما تمام ویروسها و تروجانهای احتمالی را بعد از 2 بار ریستارت کردن سیستم نابود کردید.
اما این نکته را هم باید در نظر داشت که اگر کمودو بعد از آلودگی و خرابکاریهای مخربها در سیستم نصب بشه, فقط میتونه از فعالیت اونها جلوگیر بکنه و اونها رو غیر فعال بکنه اما خرابکاری هایی که قبل از نصب کمودو انجام دادند مانند تغییر کلید های رجیستری, غیر فعال کردن تسک منیجر و از این جور مسائلدر اکثر مواقع و نه همیشه رفع نخواهند شد و به همین دلیل شما باید بعد از غیر فعال کردن ویروسها و تروجانهای احتمالی اسکن با آنتی ویروس کمودو و همچنین برنامه های دیگه مانند MalwareBytes AntiMalware را انجام بدید تا بتونید خرابکاریها و آسیب رسانیهایی که در سیستم شما ایجاد شدند را تا حدودی برطرف بکنید.
اگر هم موقع نصب کمودو نظارت کامل بر اون چیزی که داخل Sandbox میرفت رو داشتید و مورد مشکوکی نبود و یا فایل ها رو چک کردید و متوجه شدید که فایل های سالم و یا مربوط به برنامه هایی هستند که استفاده میکنید در این صورت به نظر من 99.99 درصد سیستم شما تمیزه و هیچ آلودگی نداره. شما باید به سخت افزار و مخصوصا هارد خود یک نگاهی بندازید...
اگر میتونید هارد اینترنال خودتون رو موقتا با یک هارد دیگه عوض بکنید به نظر من از همینجا شروع کنید. هارد رو که عوض کرید یک ویندوز Clean روش نصب کنید و چند روزی باهاش کار کنید اگر دیدید که مشکلی نیست و همه چی بخوبی پیش میره پس مشکل از هاردتون بوده. از برنا مهایی مانند HT Tune Pro هم میتونید برای چک کردن هارد کمک بگیرید.
موفق باشید. :11:
امروز هم فایروال کمودو به مشکل خورد و وقتی خواستم با گزینه ای که خودش قرار داده درستش کنم گفت که مشکلی نیست ! مثل فایروال در آویرا ویندوز قبلم ...
مهرا خان داخل sandbox هم فایل مشکوکی نیست همه فایل های سیستمی و نرم افزارهای مورد اطمینان هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]