نقل قول:
نوشته شده توسط alireza1411 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوست من. خسته نباشی.
خب بحث بحث پردازنده هست. بریا تبدیل فایل تو همون بنچی که خودت لینک دادی رو نگاه کن. بخش x264. اینکدر فری و قدرتمندی که میتونه از هر 12 هسته ی 980gx استفاده کنه. منظورم هسته های مجازی و واقعیشه.
این اینکدر از یه سی پی یوی چهار هسته ای که کلاک کمتری نسبت به یه دو هسته ای داره معلومه که بهتر استفاده میکنه.:31:
ولی اگه بحث در مورد بازی کردن و اور کردن باشه چی ؟ خب اورکلاک 7500 با پایداری و دمای بهتر راحتتره. ولی اگه شما هر دو رو تا جایی که راه میده اور کنی بازم نمیتونی کارایی چهار هسته رو با دو هسته یکی کنی.:13:
بنابراین من همون چهار هسته ای رو پیشنهاد میدم.
خب میرسیم به اینکه کدوم چهار هسته ای ؟
خب شما داری زیر 170 هزینه میکنی. به نظر من یه 8400 انتخاب بهینه ای بین اینتلی ها نیست. !!! خودت گفتی اور میکنی پس برو یه 8200 وردار و اورش کن از 8400 هم بالاتر قرار میگیره. مشخصات ساختمان سی پی یو تو 8200 و 8300 و 8400 یکیه ولی کلاکشون فرق داره. بنابراین یه 20 تومن کمتر هزینه کنی میتونی 8200 رو برداری که انتخاب بهینه بین سی پی یوهای چهار هسته ای اینتله.
میگی دو هسته ای بردارم چی ؟ خب من 5200 رو پیشنهاد میدم ولی کش و کلاکش به نظرم برای اینکد کردن جالب نیست. اما قیمتش همش 60 تومن ناقابله.
حالا بحث میره تو ای ام دی ؟؟؟؟!!!! میگی چه جوری با 170 تومن میخوام هم مادر عوض کنم و هم سی پی یو؟
خب یه چهار هسته ای سری 600 ارزونترینش حدود 95 تومن ممکنه گیرت بیاد. هر مدلی بود فرق نداره ... همون که ارزونتره بگیری همین حدود در میاد. بعد با 70 تومن بافیمانده یه مادربورد معمولی یا بهتره بگم ضعیف میتونی بخری. کاراییش فکر میکنم شبیه اور شده ی 8200 در بیاد ... البته داغه دیگه. چون فن ای ام دی ها کوچیکه. ولی 8200 رو هم کلاکش رو برسونی به مثلا 635 باید از 2.33 تا 2.9 بالا بری که دما حتی بیشتر از ای ام دی میشه.
یکم بیشتر هزینه کنی یه مادربورد خوب میتونی بگیری با یه سی پی یوی ای ام دی.
برای فیلم اچ دی هم نگران نباش. جی پی یوت سری 9000 هست و برنامه هایی مثل power dvd ویندوز مدیا پلیر 12 برای ویندوز 7 و .... میتونن تنها با 10 درصد استفاده از سی پی یو و با کمک جی پی یوتون فایل ها رو راحت پخش کنن.
با تشکر از همه بخصوص جناب علی رضا خیلی کامل
و جامع بود
اماهنوز منتظر نظرات دوستان هستم چون خریدیم موکول شدبه اول هفته اینده