از لطف شما سپاس
Printable View
از لطف شما سپاس
منم تجربه نکردم ولی بعید میدونم یه همچین مشکل وحشتناکی رو اونم سونی ندیده بگیره
اگر این مشکل صحت داشته باشه مطمنن باید تو خرید این دوربین تجدید نظر کرد
یه نکته هست همه دوربین ها میتونن این جوری باشند نه فقط HX5 سونینقل قول:
پس باید مراقب دوربین بود
:40:
نقل قول:
با سلام
اگه يه سر به سايت ------------- بزني و نظرات كاربران در باره دو مدل رقيب را بخوني خواهي ديد كه سوني hx5 از همه شون برتره. ميخواستم كانن رو بخرم ولي خدا رو شكر كلاه نرفت سرم آخه كانن در دوربين هاي تمام حرفه اي به بالا حرف اول را ميزند نه در دوربين هاي كمپكت. فعلأ سوني بخصوص hx5 يكي از بي رقيب ترين دوربين كمپكت در رده خود ميباشد. واقعأ هيچ چيز به اندازه يك انتخاب صحيح لذت بخش نيست!
خوش باشيد. :40::40::40:
دوست عزیز اکثر کاربرها نیز همینو گفتن و حرف شما رو زدن به نظر من هم دوربین HX5 از SX210 بهتر با قیمتی با لاترنقل قول:
ولی به نظر من SX210 بهتر عکس میندازه ... (توی ایزوهای بالاتر) :9:نقل قول:
طبق تجربياتي كه طي مقايسه دوربينهاي مختلف بين مردم عادي داشتم به اين نتيجه رسيدم كه استفاده كنندگان معمولي به خصوص خانمها از دوربينهايي كه صورت اونارو زيادي با جزييات نشون بده خوششون نمياد دوربينهاي كنان عكس رو تقريبا به صورت خام تحويل ميدن و شما معمولا مجبوري يه مقدار روش كار كني تا قابل قبول بشه ولي دوربينهاي سوني با پردازشگر BIONZ در داخل دوربين اين كارو انجام ميده و عكس قابل قبول ارائه ميدهنقل قول:
چند وقت پيش از يك سوژه خاص (يك چهره و يك منظره) با چند دوربين كنون و hx5 تو شرايط برابر عكس گرفتم و چاپ كردم بعد از چندين نفر خواستم بهترين عكس رو انتخاب كنن همه بدون اينكه به خودشون شك راه بدن عكسهاي سوني hx5 رو انتخاب كردن با اينكه نميدونستن عكسي كه انتخاب كردن با چه دوربيني گرفته شده دليل انتخاب هم غلظت رنگ و صاف بودن پوست صورت و نوردهي خوب بود اينگار كه عكس روتوش شده باشه.
شما وقتي از خودت عكس ميگيري توقع داري وقتي به عكست نگاه ميكني از چهره خودت وحشت نكني كه اين كارو دوربينهاي سوني به خوبي انجام ميدن :20:
در مورد نويز چون اندازه سنسور دوربينهاي كامپكت تقريبا مساوي هست پس ميشه گفت مقدار نويز هم تو همه برابره ولي بعضي دوربينها امكانات نرم افزاري بهتري دارن كه عكسهاي بهتري ارائه ميدن دوربينهاي سوني تو اين زمينه بهتر عمل ميكنن.
ههههههههههههههههه اره من به این رسیدم :27:نقل قول:
طبق تجربياتي كه طي مقايسه دوربينهاي مختلف بين مردم عادي داشتم به اين نتيجه رسيدم كه استفاده كنندگان معمولي به خصوص خانمها از دوربينهايي كه صورت اونارو زيادي با جزييات نشون بده خوششون نمياد
قبول ندارم سوني عکس هارو کمی غیر طبیعی میکنه با کاری مثل افزایش رنگنقل قول:
دوربينهاي كنان عكس رو تقريبا به صورت خام تحويل ميدن و شما معمولا مجبوري يه مقدار روش كار كني تا قابل قبول بشه ولي دوربينهاي سوني با پردازشگر BIONZ در داخل دوربين اين كارو انجام ميده و عكس قابل قبول ارائه ميده
علتش همون غیر طبیعی کردن عکسه البته همه بدشون نمیاد :5:نقل قول:
چند وقت پيش از يك سوژه خاص (يك چهره و يك منظره) با چند دوربين كنون و hx5 تو شرايط برابر عكس گرفتم و چاپ كردم بعد از چندين نفر خواستم بهترين عكس رو انتخاب كنن همه بدون اينكه به خودشون شك راه بدن عكسهاي سوني hx5 رو انتخاب كردن با اينكه نميدونستن عكسي كه انتخاب كردن با چه دوربيني گرفته شده دليل انتخاب هم غلظت رنگ و صاف بودن پوست صورت و نوردهي خوب بود اينگار كه عكس روتوش شده باشه.
من وقتي از خودم عكس ميگيريرم توقع داري درست همونی که هستم منو نشون بده :20:نقل قول:
شما وقتي از خودت عكس ميگيري توقع داري وقتي به عكست نگاه ميكني از چهره خودت وحشت نكني كه اين كارو دوربينهاي سوني به خوبي انجام ميدن
البته mp هم مهمه اما میان افزار و پردازشگر هم اثر زیادی میزارهنقل قول:
در مورد نويز چون اندازه سنسور دوربينهاي كامپكت تقريبا مساوي هست پس ميشه گفت مقدار نويز هم تو همه برابره ولي بعضي دوربينها امكانات نرم افزاري بهتري دارن كه عكسهاي بهتري ارائه ميدن دوربينهاي سوني تو اين زمينه بهتر عمل ميكنن.
بیشتر دوربین ها تو این قسمت خوب عمل میکنند
:40:
شما لطفا جوگير نشو :31: من در مورد كساني كه عكس آماده چاپ از دوربينشون ميخوان صحبت كردم نه كسي كه ميتونه خودش عكس خودشو روتوش كنه كه مثلا موهاي كم پشت روي صورتش تو عكس ديده نشهنقل قول:
اتفاقا بعضي جاها بهتره كه عكس كمي از حالت اصليش فاصله بگيره تا زيباتر به نظر بياد و تجربه نشون داده كه بيشتر افراد عادي اينو دوست دارن.
حرفای ELSIN رو بیشتر تایید میکنم ...
به نظر من هر چیزی طبیعیش خوبه ... اگه عکس نسبتا خام رو داشته باشی بعد میتونی خودت دستکاریش کنی و یه چیزه خوب ازش دربیاری ... ولی اگه دوربین خودش عکسها رو از حالت طبیعی خارج کنه دیگه نمیتونی عکس خام رو بدست بیاری ... در ضمن ، تجربه ثابت کرده تغییراتی مثه تغییرات رنگ که توی خود دوربین انجام میشه همه جا مطلوب نیست ... مثلا وقتی از یه جسم که بیشترش رو یه رنگ خاص تشکیل داده و باقی رنگها سهم کمی تو کادر دارن ، اون رنگ خاص و عمده خیلی زننده میشه !
البته toolhelp هم راست میگه ... افراد عادی بیشتر عکسای دستکاری شده رو میپسندند ...