میخوام بدونم اگه برندهای دیگه همینهارو از نظر قیمت کمتره برندشو معرفی کنید مثلا اگه برند دیگه ای همین کارت 5850 رو میزنه و ارزونتره و نصبت به همینی که شما گفتی فرقی نداره ارزونتره رو بگیرم :41:نقل قول:
ممنون
Printable View
میخوام بدونم اگه برندهای دیگه همینهارو از نظر قیمت کمتره برندشو معرفی کنید مثلا اگه برند دیگه ای همین کارت 5850 رو میزنه و ارزونتره و نصبت به همینی که شما گفتی فرقی نداره ارزونتره رو بگیرم :41:نقل قول:
ممنون
اگه همچین چیزی بود حتما اون قطعات ارزونتر و با کارایی برابر رو خدمتتون معرفی می کردم و نه این قطعات رو...!نقل قول:
میخوام بدونم اگه برندهای دیگه همینهارو از نظر قیمت کمتره برندشو معرفی کنید مثلا اگه برند دیگه ای همین کارت 5850 رو میزنه و ارزونتره و نصبت به همینی که شما گفتی فرقی نداره ارزونتره رو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شما چون مشهدی تقریبا بگم پیدا کردن مادربرد و کارت گرافیک پیشنهادی واقعا براتون سخت خواهد بود (تازه اگر باشه!)
به نظر من از برند HIS بگیر و خلاص در ضمن کف کردم از بس گفتم تا یک هفته صبر کنین گرافیک 6000 مشخصاتش معلوم میشه و تا یک ماه دیگه میآد ایران
برند HIS دیگه چجوریه؟ارزونتره؟نقل قول:
این کارتی که میگین باید قیمتش زیاد باشه دیگه مگه نه؟چون بودجه ی من همین 800 ت فکر نکنم تا یه هفته دیگه اگه هنوز نگرفته بودم بودجه ام تغییر کنه البته فکر میکنم همین جواب من رو بده:27:
لطفا جواب بدین:46:نقل قول:
اچ ای اسو سپپفاییر عالین!!
قیمتها چقدر فرق میکنه؟نقل قول:
معمولا اچ ای اسو سپپفاییر قیمتاشون نزدیکه به همه!!!نقل قول:
نه یعنی با بودجه ای که گفتم چقدر فرق میکنه؟نقل قول: