دوست عزیز به خدا داری اشتباه می کنی!!!:41:
هر چی پول بدی 2 سال بعد فدیمی میشه
مثلا اگه 4 تا 5970 بخری که میشه حدود 3 میلیون چند روز دیگه DirectX 12 میاد و میگن گرافیکت قدیمی شده!!!
پیشنهاد می کنم یکی ارزون تر بخرید :46:
Printable View
دوست عزیز به خدا داری اشتباه می کنی!!!:41:
هر چی پول بدی 2 سال بعد فدیمی میشه
مثلا اگه 4 تا 5970 بخری که میشه حدود 3 میلیون چند روز دیگه DirectX 12 میاد و میگن گرافیکت قدیمی شده!!!
پیشنهاد می کنم یکی ارزون تر بخرید :46:
دوست عزیز eyfinity کردن به ایشون نه تنها تو بازی کردن دید و وضوح بیشتری میده بلکه تکنولوژی سه بعدی رو رو High _ end ترین شرایط می تونه اجرا کنه ... قدرت این سه مانیتور رو هم بیشتر از 200Hz هستش که دیگه فکر نکنم جایی برای ضعف داشته باشه ....نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامیCorei7_980Xخدمتتون عرض کردم که:
2نقل قول:
1-مادربردGIGA-UD7اصلا4تا گرافیک نمیخوره.نهایتش3تا.
نقل قول:
-خرج گرافیکشون زیاد وتوان خروجی حدود69%که اصلاًبه صرفه ایشون سه تا مانیتور238بگیرن کنارهم بزارن من نظرخوبی ندارم چون فکر نکنم بشه خوب نشون داد....
علی جان پست ویرایش شد
متشکر
سیستمی که این دوستمون گفت رو تائیید میکنم به جز مادربورد و پاور
جای اون مادربورد rampage III Extreme رو انتخاب کنید و جای پاور هم ENERMAX .. مطمئن باشید پشیمون نمیشید
دوست عزیز بنده هم همین مادربرد رو پیشنهاد دادم ...نقل قول:
جای اون مادربورد rampage III Extreme رو انتخاب کنید و جای پاور هم ENERMAX .. مطمئن باشید پشیمون نمیشید
enermaX کاملا تو پاور برند خوبی هست اما corsair چیزی دسته کم از اون نداره ...
والامن تاحالا توپاورهای1000وات و1000وات به بالاراندمان95%ندیدم.....نقل قول:
green gold امثال این آشغال های گرین به پای corsair نمی رسه
حالا مسئله دیگر این هست که من الان بازار روگشتم جز چندنفر هیچکس نداره این پاورهارو....
من پیشنهاد میکنم این پاور رو ببینیدبعد اظهارنظرکنین.
یک فن باسرعت2400دوردردقیقه با11پره ضدخاک قدرت خنک کنندگی بالایی رابه ارمغان می آورد.
دوست عزیز شما corsair رو با Green مقایسه می کنید ؟:27:نقل قول:
والامن تاحالا توپاورهای1000وات و1000وات به بالاراندمان95%ندیدم.....
علی جان بازار منظورت کجا هست ؟ یعنی به این زودی پاساژ های ایران ، رضا ، پایتخت و ... روگشتید ؟.... جلل خالقنقل قول:
حالا مسئله دیگر این هست که من الان بازار روگشتم جز چندنفر هیچکس نداره این پاورهارو....
ضد خاک بودن تو بین برند های خارجی امتیاز نیست ...نقل قول:
یک فن باسرعت2400دوردردقیقه با11پره ضدخاک قدرت خنک کنندگی بالایی رابه ارمغان می آورد.
این پاورالان بهترینه من منظورشمارونمیفهمم.نقل قول:
دوست عزیز شما corsair رو با Green مقایسه می کنید ؟
ازتمام پاورهای کولرمسرتر تونب ترمالتیک و....حتی همین شرکتCORSE AIRهم قویتره هم راندمانش بهتره.
جاهایی که میدونم میارن توبازارکامپیوترایران پپه که نیستم خودم کارم همینه.نقل قول:
علی جان بازار منظورت کجا هست ؟ یعنی به این زودی پاساژ های ایران ، رضا ، پایتخت و ... روگشتید ؟.... جلل خالق
درحال حاضرکه طبق گفته سایت معتبرEPSبهترین پاور1000وات این مدل ازگرین هست که تونسته راندمان95%روبرای اولین بارکسب کنه.نقل قول:
ضد خاک بودن تو بین برند های خارجی امتیاز نیست ...
بس کنید من حرفی ندارم الان دوست گرامی استادگران ق درآلتراجان زحمت یک ماه بن شدنمون رومیکشن.
چرا فکر می کنید الترا جان می خواد شما رو بن کنه ؟نقل قول:
درحال حاضرکه طبق گفته سایت معتبرEPSبهترین پاور1000وات این مدل ازگرین هست که تونسته راندمان95%روبرای اولین بارکسب کنه.
بس کنید من حرفی ندارم الان دوست گرامی استادگران ق درآلتراجان زحمت یک ماه بن شدنمون رومیکشن.
بابت گفته خودتون بنچمارک قرار بدید ...
از cooler master هم بهتر ؟:27:نقل قول:
این پاورالان بهترینه من منظورشمارونمیفهمم.
cooler master UCP 1100W=310
گرین بابا رو خواهد خورد !!!
Benchmark
اگه گرین حرفی واسه گفتن داشت پاور هاشو همون seven team چین جهانی میکرد و فقط تو ایران به فروش نمیرسید!!!
4 تا گرافیک 5970 !!!
یک کارت گرافیک 5970 هم تا 3 سال با آخرین جزیات و آخرین رزولشن راحت تمام بازی ها رو اجرا می کنه
نمی دونم والا
شایدم پولت زیادیه و نمی دونی چجوی خرج کنی
ولی کاره بسیار اشتباهی است که 8 تومن بدی به یک سیستم !!