من که اخر نفهمیدم کدوم خوبه الان میخوام برم بگیرم یکی میگه این خوبه یکی میگه seagat یکی میگه wd واقعا کدوم خوبه ؟ یکی جوابه منو بده مرسی
Printable View
من که اخر نفهمیدم کدوم خوبه الان میخوام برم بگیرم یکی میگه این خوبه یکی میگه seagat یکی میگه wd واقعا کدوم خوبه ؟ یکی جوابه منو بده مرسی
wd live دارای cpu 500Hz هستش که حتی ویدئوهایی با بیت ریت بالای 15000 رو پخش میکنه اما این مدل Asus دارای cpu 400 هستش که مسلما قدرتش کمتره
fabio عزيز به نظر من انتخاب كمي كه نه بيشتر سليقه اي هست اكثر دستگاههاي hd media player هم قيمت كارايي هاي يكساني دارند وتفاوت در جزئيات هستنقل قول:
-به هر حال نظر من wd live هست بخاطر اجراي روون فايلهاي مختلف چه از هارد چه بوسيله دانگل واي فاي و همينطور
خروجي خوب وشسته رفته اي كه بهتون ميده
دوستان این فرمویر این دستگاه ها رو میشه مثل ----- خودمون عوض کنیم (آپدیت کنیم)؟
-فرك نميكنم مشكلي وجود داشته باشه در تمامي دستگاههاي hd media اين قابليت وجود دارهنقل قول:
دوست عزیر میشه لطف کنی و یک منبع موثق برای حرف به من نشون بدینقل قول:
اخه wd خیلی زشته من بدم میاد ازش ولی قدرتش خوبه برای همین یه چیز میخوام با قدرته اون و قیافیه خوبنقل قول:
اولین منبع خودم هستم! که BBC Planet رو با بیت ریت 15000به بالا باهاش دیدم دومین منبع یک سایت تخصصی media player که تمامی شرکت های معتبر رو داره و جزئیات سخت افزاری به همراه قیمت بین المللینقل قول:
تو این سایت حتی میتونین ببینین چقدر قیمت asus و western اختلاف دارن و همچنین CPU و چیپست بکار رفته در دستگاهها به همراه حافظه اونها:
کد:http://www.iboum.com/net-media-players.php
-ديگه ميگم سليقه اي هست زشتم نيست اونقدا ها :46:نقل قول:
-ميتوني بيشتر هزينه كني برو سراغ نواترون ها
فقط فرمتsrt فارسی و ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی با زیرنویس با فرمتsub فارسی نشون نمیده؟
من بین این و وسترن موندم کدوم و بخرم.ساپورت فارسی واسم خیلی مهمه و اینکه فرمت های تصویری زیادی ساپورت کنه
دوستان لطفا راهنمایی کنن
ممنون