كاش كنكور تا اون موقع حذف نشه و اين همكه درصدهاي سراسري رو 100 بزنه تا روي همتون كم بشه :21:
Printable View
كاش كنكور تا اون موقع حذف نشه و اين همكه درصدهاي سراسري رو 100 بزنه تا روي همتون كم بشه :21:
اگه این جمله درست باشه، باید بهش آفرین گفت.نقل قول:
وي با تأكيد بر اينكه علي رتبه 65 در رشته تاريخ كنكور سال 89 دانشگاه آزاد را از آن خود كرده است، گفت: علي در حال حاضر بيش از هزار جلد كتاب دارد كه تمام آنها را مطالعه كرده است.
حالا که نگاه کردم، درسته اگه تو رشته تاریخ فلان دانشگاه شده 65 چندان کارشاخی نیست ولی بازم ببین اونا کیا بودن که از ایشون عقب ترن؟ ولی با این حال به نظر من باید درصداش رو می گفتن، اونجوری می شد فهمید.
به هر حال از من و شما مطمئن باشین خر خونتر و باهوش تره ولی نخبه نیست.
جوانترین دکتر ایران که دقیق نمی دونم چند سالشه، تو 13 سالگی کارشناسی فیزیک دانشگاه علم و صنعت قبول شده و تا دوره دکترا همش خودش رتبه اول کلاس بوده. این می گن نخبه ، ولی دلیل نمی شه چون این اینقدر نخبه بوده، تو سر بقیه بزنیم که چون تو اینطوری نیستی، پس کار خاصی انجام ندادین.
بهتر این بحث رو ادامه ندیم.
روی کی کم بشه؟ خب حالا تو سراسری بالا بزنه به من و تو چه ربطی داره؟نقل قول:
كاش كنكور تا اون موقع حذف نشه و اين همكه درصدهاي سراسري رو 100 بزنه تا روي همتون كم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید ضریب هوشی بالا نباشه .مهم اینکه قدرت تمرکز و کشش مغز خیلی نسبت به سنش بالاتره