البته تست ها نشون دادن که SapphiRe Toxic از لحاظ قدرت یک پله بالاتر از Asus Aares هست :46:
Printable View
البته تست ها نشون دادن که SapphiRe Toxic از لحاظ قدرت یک پله بالاتر از Asus Aares هست :46:
نقل قول:
منم گفتم بعد از sapphire انتخابم asus هست ضمن اینکه توی کارتهای دو چیپی و اور شده گزینه هایی غیر از کارایی بالاتر هم مهم هستند از جمله کیفیت قطعات استفاده شده !!
به نظر بنده 4 برندی که توی بردهاشون از با کیفیت ترین قطعات استفاده میکنند به ترتیب برتری :
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
هستند!!
البته تنها علتی که من ASUS رو انتخاب نکردم اینه که قیمتش توی ایران با قیمت جهانیش خیلی فرق می کنه و به نظر من به همین دلیل خریدش مقرون به صرفه نیست و ارزش خرید نداره. درسته که کیفیتش خوبه ولی p/p توی ایران نه.نقل قول:
هشت درصد تا حالانقل قول:
:41:نقل قول:
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
XFX کوشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ؟
چرا من احساس می کنم یه سری از گزینه های نظر سنجی اصلا گرافیک AMD تولید نمی کنن؟:دی
اما به نظر من نمیشه یک برند رو کلا برتر دونست شاید در مدلهای 5770 یک برند کارت خیلی خوبی با قیمت مناسب زده باشه در 5850 یک برند دیگه و همینطور...
اما به طور کلی با توجه به کیفیت ساخت کارایی سابقه و قیمت جهانی به Sapphire رای میدم...
من هم همینطور.نقل قول:
بنده asus رو بعد از sapphire ترجیح میدم!!
سلام
منم به sapphire رای میدم چوک هاش اگه اور نکنی تو مدلهای vapor-x ,... تا 20 سال عمر مفید دارند.
HIS من 1 سال دارم 5770 اما واقعان کارت گرافیک محشریه تو اکثر بنچ ها هم SAPPHIR - HIS تو یه سطح اما HIS رانک بیشتری داره..
حالا تو دنیای امروزی که دائم قطعات در حال تغییر هستند 20 سال عمر هم خیلی مهم نیست :دینقل قول: