فکر کنم ضرر داشته باشه مگه این که فقط با یه پنبه ای چیزی دیسک رو تمیز کنه که اون هم دستی میشه انجام داد. مگه نه ؟نقل قول:
با این دستگاه ها کسی کار کرده دوستان ؟ سی دی و دی وی دی بذاریم جواب میده ؟ قیمتش چنده ؟
Printable View
فکر کنم ضرر داشته باشه مگه این که فقط با یه پنبه ای چیزی دیسک رو تمیز کنه که اون هم دستی میشه انجام داد. مگه نه ؟نقل قول:
با این دستگاه ها کسی کار کرده دوستان ؟ سی دی و دی وی دی بذاریم جواب میده ؟ قیمتش چنده ؟
والا من پسرخالم یه سری دی وی دی واسه سریال لاست داشت افتضاح داغون بود حتی نمیتونستی بری تو دی وی دی ببینی چه خبره! جالب اینکه با 5 تا دی وی دی پلیر هم اجرا کردم که هیچ توفیری نکرد بعد اون برد پیش یکی از دوستاش رو این دستگاه ها یه مایعی بهش زد بعد گذاشت رو یه دستگاه که سریع میچرخید بعد چند دقیقه دی وی دی هامو گرفتمو خیلی راحت سریالو دیدم جالب اینکه میتونی مشخص کنی تا چه شعاعی رو خش گیری کنه مثلا یکی از دی وی دی ها که خش هایی خارج منطقه دیتا داشت رو فقط همون قسمتایی که داخل دیتا بود خشگیری کرد و جالب تر اینکه تمام خشها از بین میره!
میگفت اون دستگاه ها از 20 تومن تا 70 80 تومن هستش اونی که ماله منو خشگیری کرد باهاش ازین 20 تومنی ها بود خدا میدونه اون 80 تومنیش چیکار میکنه!!! لابد تکه های دی وی دی رو بهم میچسبونه:31:
داستانی گفتم برا خودم:31:
فکر کنم به اون ماده ی شفاف و خش برداشته ی روی دی وی دی ها یه لایه اضافه میکنه که ترمیم بشه و نور لیزر بدون مشکل و مستقیم بازتاب بشه.نقل قول:
چه خوبه ... قیمتش هم خوبه. البته من کارم دی وی دی خش دار نیست و بیشتر با هارد کار میکنم ولی کار آدم گیر کنه وسیله ی مناسبیه.
ممنون توضیح دادی.
خواهش میکنم دوست عزیز اره من خودمم بیشتر با فلش و هارد کار میکنم
اره دستگاه خیلی خوبیه من خودم حداقل 10 تا دی وی دی و سی دیمو یه بار استفاده کردم انداختم دور به خاطر همین خش و لکه و اینا....