سلام...در مورد خودرهاي ديگر اگر سوالي داشتي ميتواني روي من حساب كني ..سيستم كنترل در ماشينهاي داخلي بشيار متنوي و جالب است...تندرست باشي
Printable View
سلام...در مورد خودرهاي ديگر اگر سوالي داشتي ميتواني روي من حساب كني ..سيستم كنترل در ماشينهاي داخلي بشيار متنوي و جالب است...تندرست باشي
405بنظرمTU5فقط خیلی خوب و بصرفه تره...در غیر اینصورت مدلهای پایین تره405باکیفیت تره..
دوستان منم میخوام 495 بگیرم ... به نظرتون صفر بگیرم یا قدیمیاشو ؟ از نظر کیفیت
اگه کیفیت واست اهمیت داره کلا دور 405 خط بکش تنها چیزی که تو 405 پیدا نمیشه اونم کیفیته حالا موتور TU5 نسبت به موتور قبلیش کم مصرفته با این وضع بنزین اگه قصد خرید داشتید باز این TU5 نسبت به قبلی بهتره
کیفیت که الان کدوم محصولتولید داخل کیفیتش خوبه!؟نقل قول:
اگه کیفیت واست اهمیت داره کلا دور 405 خط بکش تنها چیزی که تو 405 پیدا نمیشه اونم کیفیته حالا موتور TU5 نسبت به موتور قبلیش کم مصرفته با این وضع بنزین اگه قصد خرید داشتید باز این TU5 نسبت به قبلی بهتره
حالا شما بیا پرشیا رو بگو ! چیز کمی از 405 داره! هر دوتاشون هم تو مقایسه حتی یه مو با هم فرق ندارن! کلا کیفیت مساله کیفیت ساخت در بین محصولات ایرانی یک چیز مشخصی هست! 405 که معمولیش اصلا توصیه نمیشه! چون نه امکانات درست و حسابی داره و نه مصرف مناسب!
اما این TU5 نسبتا میشه گفت خریدش عاقلانه تر هست! من که خودم شخصا میپسندم!