یعنی برای PC ؟؟؟!!!نقل قول:
به صورت مغناطیسی کار میکنه رو میشه بیشتر توضیح بدین!
Printable View
یعنی برای PC ؟؟؟!!!نقل قول:
به صورت مغناطیسی کار میکنه رو میشه بیشتر توضیح بدین!
یکی از 5 بازی برتر 2011 و مطمینا کاندیدای goty سال آینده دو ماه دیگه قرار بیاد اونوقت تاپیکش فقط دو صفحه جلو رفته......تاسفناکه...... .
چند خبر:
1-بازی دو نوع مسیر و مراحل متفاوت خواهد داشت یکیش قسمت single player یکی هم قسمت coop که در اون توسط دو ربات دوست داشتنی به نام های آبی و نارنجی باید مراحل رو پشت یر بذارید.
2-میتونین مراحلی رو واسه خودتون طراحی کنید و موانع اون مراحل رو خودتون حل کنید.(قابلیت level desighinig که واسه هر 3 نسخه هست)
3-نسخه ps3 این بازی با pc کراس هستن یعنی اگه نسخه ps3 رو بخرین کد steam به شما داده میشه و میتونید با دوستتون که پشت pc هست بازی بکنید..............مایکروسافت مثه اینکه این شرط کراس بودن رو نپذیرفته چون نخواسته live رو کراس کنه.
4-بازی پیچیده خواهد بود ولی سخت نخواهد بود. چون خیلی ها نتونسته بودن شماره 1 رو به پایان برسونن و پایانش رو از یوتیوب دیده بودن در نتیجه در این شماره بالانس بیشتری برقرار شده.
اینم چند تا عکس از بخش دو نفره یا coop:
مرسی مراد جان
البته به نظرم اگه صفحه های تاپیک کم باشه ولی پست ها همه تخصصی و مفید باشه خیلی بهتر از اینه که 200 صفحه باشه ولی همش پست های بی مورد باشهنقل قول:
یکی از 5 بازی برتر 2011 و مطمینا کاندیدای goty سال آینده دو ماه دیگه قرار بیاد اونوقت تاپیکش فقط دو صفحه جلو رفته......تاسفناکه...... .
ولی باز این تاپیک باید خیلی داغتر از اینی که هست باشه!
یه دفعه دیدین امسال در بین این همه شوتر بزرگ بهترین شد!
این Valve کلا کارش خیلی درسته
چه جوری همچین چیزی میشه؟ :31:نقل قول:
3-نسخه ps3 این بازی با pc کراس هستن یعنی اگه نسخه ps3 رو بخرین کد steam به شما داده میشه و میتونید با دوستتون که پشت pc هست بازی بکنید..............مایکروسافت مثه اینکه این شرط کرای بودن رو نپذیرفته چون نخواسته live رو کراس کنه.
قبلا هم توی ps3 بازی هایی بودن که اینجوری باشن؟!
میشه آره میشه........ .نقل قول:
کراس کردن بین پلتفرما به قصد بازی انلاین چیز شاخ و جدیدی نیس ولی مشکل اینجاس که مایکروسافت به خاطر آنلاین قدرتمند خودش و حفاظتی که از اون می کنه اجازه نمیده بازیهاش با pc یا کنسول ps3 کراس بشن و این باعث شد کراس کردن مد نشه....... .
یه زمانی واسه نسخه جدید ff هم اسکوار گفته بود به شرطی رو ایکس باکس بازی رو میاریم که مایکرو راضی به کراس بشه که اونم قبول نکرده بود.......... .
این کراس کردن خیلی جذاب.......فکر کن مثلا یکی تو pc داره با یکی تو ps3 یه مرحله از بازی رو رد می کنن چقدر حال میده.......:40:
.
.
دوستان این بازی دقیقا کی منتشر میشه ؟:20:با دیدن چند تا تریلر ازش بهش علاقه مند شدم ... (بهونه ای برای بالا اوردن تاپیک) :31:
تاریخ انتشارش همونیه که پست اول اشاره شده یعنی 18 آوریل
+
اونایی که شماره یک رو بازی نکردن خیلی توصیه میشه که حتما بگیرن
اگه خواستین از اینجا با حجم کم بگیرید:
کد:http://torrents.thepiratebay.org/4198034/PORTAL.4198034.TPB.torrent
اینو خودتم تست کردی ؟! خراب نیست ؟! دارم دانلود میکنما ...نقل قول:
شماره ی 1 این بازی تاپیک نداره نه ؟!:41:من از لینکی که این دوستمون گذاشته دانلودش کردم ولی یه جا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم !؟ کسی این بازیو تا ته رفته ... میتونه مارو کمک کنه ؟! عکس بگیرم بزارم اینجا ؟!
.
در ضمن اگه شماره یک تاپیک داره یکی لطف کنه لینکشو بده ما که با جستجو چیزی پیدا نکردیم :20:
.
ممنون
شما تاپیکشو بزن و تو همون پست اولش سوالتو مطرح کن... :46:نقل قول: