آقا شرمنده ولی بازم بی فایده بود!!!!نقل قول:
(فکر کنم مشکل من "نادر" است)
Printable View
آقا شرمنده ولی بازم بی فایده بود!!!!نقل قول:
(فکر کنم مشکل من "نادر" است)
آقا دوستم یه مشکلی داره ...
ویندوزش هنوز نصب هست روی سیستمش ولی موقع بالا اومدن یه صفحه سیاه میاد که نوشته ویندوزی وجود نداره!
به نظر من مشکل از بوت سیستمش هست که قاطی کرده!
چون هیچ گزینه ای واسه انتخاب ویندوز و اینا نمیاد پس اون حالت F8 و repair کار نمیکنه واسه ما!
یه راه حل تعمیر بوت ویندوز سون بگین ... مرسی ... :20:
سلام دوست عزیز.... اولا که نمیشه که f8 لپتاپ شما کار نکنه؟؟؟؟!!!!:13:
دوما اگه نمیشه باید دی وی دی ویندوز رو جورش کنی دیگه که بتو نی اقلا تعمیرش کنی...
سوما اگه اینا جواب نداد باید ویندوزتو عوض کنی.
ضمنا از اینجور فایلها دیگه نگیر.من خودم این مشکلو داشتم که با گرفتن یک فایل 1.5 مگ از سایتحل شد اسم فایلشم crack windows 7 x64&x86 .کد:www.p30day.com
موفق باشی.
با DVD ویندوز بوت کن و Repair کن
آقا شرمنده یه سوال برام پیش اومده که نمی دونستم کجا بپورسم ... دیدم اینجا در مورد مشکل استارت ویندوز 7 هستش اومدم مطرح کنم شاید کسی کمکی کنه ... من لپ تاپ رو به پروژکتور نصب کرده بودم ولی حواسم نبود قبل قطع ارتباط سیستم با پروژکتور کابل اونو کندم بعد که سیستم رو یه بار ریستارت کردم دیگه بالا نمی آد ... یعنی اونجایی که پنجره ی 4 رنگ سون میاد قطع میشه یعنی می نویسه ویندوز استارتینک ولی یه دفعه میاد از اول میگه ریپیرش کن می کنم میگه بد درایور نمی دونم چی کار کنم وقتی که کابل رو بازم بکنم اصلا مانیتور روشن نمیشه ولی به پروژکتور بزنم می تونم این مشکلات رو ببینم ... ممنون میشم راهنمایی کنین
سلامنقل قول:
سوالتون رو تو انجمن لپ تاپ بپرسید تا بهتر راهنماییتون کنند.
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=47841&page=462
شاید دکمه های f غیرفعالن؟اول با فشار دادن دکمه ماه شکل،فعالشون کن
نقل قول:
سلام
میشه لطفا لینک کامل دانلود فایل رو بزارید . آخه من تو این سایتی که گفته بودید سرچ کردم اما یک فایل دیگه به اسمپیدا کردم این فایلی که شما گفتید نبود . میترسم این فایل رو اجرا کنم سیستم خراب بشه (مثل مشکلی که برا دوستمون پیش اومده) .:41:کد:windows Loader
مرسی از راهنمائی تون
منم دقيقا الان همين مشكلو دارم چيكاركنم ؟:41:نقل قول:
سلام من هم پس از دانلود نرم افزاری برای قانونی کردن ویندوز هفت دچار مشکل بالا نیامدن ویندوز شدم که تونستم بلاخره راه حل رو پیدا کنم. اگر ویندوز شما هم پس از نصب نرم افزاری برای قانونی کردن ویندوز دیگر بالا نیامد باید از دستورالعمل زیر استفاده کنید
1:سیستم رو با دی وی دی ویندوز هفت بوت کنید
2:گزینه ی repair your computer r را انتخاب کنید
3:در خط فرمان دستور '' bootsect.exe /nt60 c '' را اجرا کنید
4:اگر پس از مراحل 1-2-3 موفق نشدید ابتدا گزینه های 1 و2 را انجام داده و سپس بجای فرمان گزینه ی 3 (bootsect.exe /nt60 c )فرمان '' bootsect.exe /nt60 all " را اجرا کنید