htc legend:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین 5
خیلی خوشگل و شیک
ساپورت رم 32 گیگ
سیستم عامل آندروید...بسیار زیبا و کارکرد راحت
صفحه نمایش عالی AMOLED 16 میلیون رنگ
:40:
Printable View
htc legend:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین 5
خیلی خوشگل و شیک
ساپورت رم 32 گیگ
سیستم عامل آندروید...بسیار زیبا و کارکرد راحت
صفحه نمایش عالی AMOLED 16 میلیون رنگ
:40:
راستش دوست عزیز من خودم این که آندروید برنامه هاش کمه و باید چند سال صبر کرد رو از یه مغازه دار توی جمهوری شنیدم و رو حرفش حساب باز کردم از شما خیلی ممنونم
منظورمم c6 بوده
بازم نظر تمام دوستان برام مهمه
من اصلا" از برند سامسونگ خوشم نمیاد
به نظر شما
صبر کنم تا سیمبین 3 بیاد و یه نوکیا بخرم یا برم سراغ htc و یه آندروید بردارم یا اصلا" یه مقدار پول جمع کنم وx peria x10 بگیرم
ممنون.:10:
خوب اگه از c6 خوشت اومده همونو بخر..گوشیه توپیه...نقل قول:
لجند كه از C6 خيلي بهتره!!!
صفحه نمايش amoled
قابليت مولتي تاچ
cpu بهتر 600
ويرايش عكس
سازمان دهنده
و...
مسلماً خيلي بهتره :20:
درضمن كي گفته برنامه و بازي هاي آندرويد كمه؟کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3229&idPhone2=3141
درسته c6 گوشی خوبیه ولی وقتی بودجم می رسه که یه گوشی بهتر بگیرم و حداقل 2 سال نگه دارم و خزم نشه چرا یه گوشی 200 خورده ای بگیرمنقل قول:
درضمن كي گفته برنامه و بازي هاي آندرويد كمه؟[/QUOTE]
دوست عزیز گفتم من خودم اینو از یه مغازه دار تو جمهوری پرسیدم و اون به من اطّلاعات غلط داد
:8:
تا اين قيمت رو دست wave هيچ گوشيي بلند نشده
من مطمئن شدم
شما هم مطمئن باش
از اينجا به بعدش سليقه خودته
ولي اگه دنبال بهترين ميگردي
انواع دلايل هست كه بهترين گوشي wave
راست ميگه!!!!!:18:چرا به ذهن خودم نرسيد؟؟؟
wave و legned از بهترين گزينه ها هستند :10:
نقل قول:نقل قول:
این ضعف های اصلی WAVE هستن که من از سایت GSM گرفتم که به نظر من واقعا" چشمگیره
نقاط ضعف اصلی
تعداد محدود نرم افزارهای در دسترس
نبود پوششی برای محافظت از لنز دوربین
قرار گیری اسلات کارت حافظه در زیر کاور باتری
محدود بودن نرم افزار مسیریابی عرضه شده با توجه به مجوز استفاده 30 روزه از آن
نبود سنسور محدود کننده نور برای تنظیم نور پس زمینه صفحه نمایش
به صورت پویاS8500 سعی می کند که گوشی کاملی باشد و امیدوار است که فروشگاه نرم افزاری سامسونگ بتواند در این امر به آن کمک قابل توجهی کند. و با وجود تمامی فناوری هایی که در آن به کار گرفته شده اند ، شکست یا موفقیت آن به پشتیبانی برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزار ها از آن وابسته است. حدود یک سال از زمان عرضه iPhone زمان برد تا فروشگاه نرم افزاری Apple یعنی App Store راه اندازی شد اما اکنون این فروشگاه پیشرفت قابل توجهی داشته است.
به هر حال ، تعداد نرم افزارهای کافی برای پلت فرم بادا در حال حاضر وجود ندارد و به همین دلیل گذشته از ویژگی های سخت افزاری ، تفاوت کمی بین S8000 Jet و S8500 Wave وجود دارد.گرچه این گوشی از نظر کاربرپسندی نسبت به Jet برتر است اما به دلیل تعداد کم نرم افزارهای در دسترس ، S8500 از حس هوشمند بودن بی بهره است.
تازه فکر می کنم از فایل های WORD و PDF هم پشتیبانی نمی کنه(اطمینان ندارم):2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
نقل قول:
دوست عزیز من برای نظر شما احترام قاءلم ولی میشه دلایلی رو که به نظرتون تو این حدود قیمت wave بهترینه بگید
خودتون از wave استفاده کردید؟:10::10::10::10::10: