GT540 با صفحه مقاومتی الان قیمتش 300 هزار تومن هست ، این با 400 هزار تومن شروع میشه .نقل قول:
GT540 با صفحه مقاومتی الان قیمتش 300 هزار تومن هست ، این با 400 هزار تومن شروع میشه .نقل قول:
من زیاد با قیمتای LG اشنا نیستم ولی اخه با 400 تومن کی میره طرفش !
عزیز جان اینقدر ناامیدمون نکن! قیمت بین المللیش 230یورو هستش پس اگه با انصاف بخوان برشنش 260تومن هم میتونن بدننقل قول:
سلام
من میخواستم گوشی بگیرم ولی این را دیدم خیلی چشم را گرفته اگر بیاد ایران تو این رنج قیمت کولاک میکنه
کسی دیگه x6,c6,vivaz نمی خره
به نظر شما ممکن کی بیاد بازار ؟؟
من میگم بریم سایت کامتل نمایندگی ال جی پیقام بزاریم که زودتر این گوششی را وارد کنن
چون مضیت این گوشی بیشتر روی نرم افزارشه و هرچی که دیرتر بیارن خودشون بیشتر ضرر میکنن چون زودتر نرم افزارش قدیمی میشه
راستش با این وضع کامتل و گوشی آوردناش اصلا نمیشه حدس زد کی وارد میکنه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این هیچ، خدا میدونه 2X و Black کی میان ایران!!!!
نکته عجیبی که وجود داره اینه که چرا بصورت قاچاق وارد نمیشه؟ عجیب نیست؟
سلام بر دوستان, امیدوارم حال همگی خوب باشه....:40:
من هروقت راهم میوفته علاالدین برای خرید گوشی, بعدش یه سر میام اینجا ببینم چه خبره:31:
امروز (سه شنبه 28 دی) علاالدین بودم و غرفه ای که محصولات الجی را گذاشته و میشه با گوشی هاش کار کرد همین مدل را هم داشت, باهاش کار کردمبنظرم گوشی فوق العاده ایه, ضمنا که نسخه ی آندرویدش توی گوشی ها از همه بالاتره حتی از غرفه سامسونگی ها اومده بودن ورژن نرم افزار گوشی رو بر میداشتن چون آندروید 2.2 خالی نیست و یکسری عدد دیگه هم پیشوند داره!!!
کار باهاش عالی بود و منکه کلا خوشم اومد ولی حساسیت و کار با تاچش به پای تاچ GD880Mini اصلا نمیرسه, ازنقطه نظر تاچ بنظرم بهترین گوشی الجی همین GD880Miniهستش...
از مسئول غرفه هم سوال کردم به من گفت هفته ی دیگه میاد توی ایران البته این جمله را زیاد از این کامتلی ها شنیدم!!!
در مورد قیمتش هم گفت دارن سعی میکنن زیر 400 هزار به دست مصرف کننده برسونن!!!!
جالبیش همین "دارن سعی میکنن" بود:31:
در مورد اپتیموس 2 هم گفت فعلا شرکت برنامه ای برای وارد کردن به ایران ندارن, زیاد در مورد اپتموس2 دلتونو صابون نزنید:41:
اگه 230 یورو باشه بالاتر از 300 تومان خواهد بود.
ال جی قبلا هم گوشی اندروبدی تولید کرده؟
بله اولیش GW620 بود بعدش هم Optimus بعدش هم این....نقل قول:
ال جی قبلا هم گوشی اندروبدی تولید کرده؟
این گوشی امروز در بازار مشهد به قیمت 325 رویت شد(گارانتی کامتل)، خوشبختانه با قیمت اولیه خوبی وارد بازار شده
واقعا نسبت به قیمتش گوشی فوق العادیه، باید در اولین فرصت تو لیست خرید قرار بگیره :31: