نقل قول:
چرا بیراهه جواب میدی مثل اینکه من خودم این پست زدم این مشکل مشکل من بوده نه یه بدبخت دیگه اول پست کامل بخون بعد جواب بده
دوم اینکه این سریال مگه پشت ال سی دی نیست خوب از اونجا برمیداریم می زنیم تو سایت نگاه میکنیم واسه اصل بودنش
Printable View
نقل قول:
چرا بیراهه جواب میدی مثل اینکه من خودم این پست زدم این مشکل مشکل من بوده نه یه بدبخت دیگه اول پست کامل بخون بعد جواب بده
دوم اینکه این سریال مگه پشت ال سی دی نیست خوب از اونجا برمیداریم می زنیم تو سایت نگاه میکنیم واسه اصل بودنش
به نظر من اطلاعات شما در این مورد کافی نیستنقل قول:
من خودم LCD SONY دارم و همه این موارد رو تست کردم
در مورد سایت سونی به هیچ وجه سریال نامبرها رو شناسایی نمیکنه
هم در مورد محصولات با گارانتی که از نمایندگی سونی خریداری شده و هم در مورد محصولات بدون گارانتی
من خودم هر 2 حالت رو امتحان کردم.
در مورد طناب و چاه هم که فرمودید باید بگم اینجا یک Forum بزرگ هست و کسی که میاد اینجا سوالی رو مطرح میکنه از بین تمامی پاسخ ها و راه کارها بهترین رو انتخاب میکنه پس شما نگران نباشید
زیاد تند نرو خوده این بنده خدا تایپیک زده همین جوری میاین پست میدین میرید اصلا کی به کیه نه همیشه تایپیک باز میکنید پست اولو بخونید بد نیستا :2:نقل قول:
کلن سونی قدیم خوب بود الان دیگه از بقیه عقب افتاده است.
سلام
آقا ما یکی از دوستان قرار بود برامون یه ال سی دی 32ex500 بیاره
حدودا یه 2 ساعت پیش رسید دستمون
با این حرفهایی که شما زدین یه مقدار مشکوک شدم رفتم جعبه شو نگاه کردم ، سریالش مخدوش هست ولی نه اونقدری که قابل خوندن نباشه...
حالا نتیجه بحث چی شد
کلا میشه سریال رو تو سایت سونی زد یا نه ؟
ببخشيد بيراهه نميگهنقل قول:
2 صفحه چيزي نيست كه كسي نخواد بخونه
شما داري استباه مي كني و با يه يوزر 20 تا پست مشابه مي دي
ميشه بگي مخدوش بودن سريال به گمرك چه ربطي داره؟ ربطشو بگو تا ما هم بدونيم
حتما يه موردي هست
ما چند سال پیش یه پاناسئنیک خریذه بودیم پشت سریالش نصف نبود اون تلویزیون این چند سالی هنوز داره کار میکنه البته رنگها وصفحه کدر شدن ضمنا اینقدر حساس نباشید بسلامتی انشاال..خوب از کار در میاد
متاسفم واسه شما که پست ها را کامل نمیخونی من این پست مطرح کردم این مشکل من بوده من جواب می خواستم حالا یه چیزی هم بدهکار شدم دارین به من میگین گمرک چه ربطی به سریال داره من نگفتم ربط داره گفتم شنیدم ولی متاسفانه بعضی از دوستان همه چیز با هم قاطی می کنند:41:نقل قول: