يرق بوعلي همدان اما به نظر شما تهران شهر بهتري نسبت به همدان نيست ؟و اين كه استاداي دانشگاه آزاد تهران همون استاداي دانشگاههاي سراسري تهرانند ؟نقل قول:
از نظر سطح علمي و اعتبار مدرك رشته برق كدوم يك از اين دانشگاهها بهتره؟!!!:13::13::13:
Printable View
يرق بوعلي همدان اما به نظر شما تهران شهر بهتري نسبت به همدان نيست ؟و اين كه استاداي دانشگاه آزاد تهران همون استاداي دانشگاههاي سراسري تهرانند ؟نقل قول:
از نظر سطح علمي و اعتبار مدرك رشته برق كدوم يك از اين دانشگاهها بهتره؟!!!:13::13::13:
اگه هزینه ش برات مسئله نیست و عشق تهران هستی همون تهران برو ولی غیر این از همه لحاظ برق بوعلی بهتره
رتبه ت چند بود واسه بوعلی؟
من تهران شمالم بیا پیش ما
تو مدرک که روزانه و شبانه ذکر نمیشه. فقط هزینه هست.
مدرک سراسری اونم شهر خودت رو ول کنی بری شهر غریب آزاد بخونی؟
هزینه سرسام آور میشه! اونم شهری مثل تهران...
از اینکه برق همدان قبول شدی و به جرگه هم رشته ای ها و هم دانشگاهی های ما پیوستی خوشحالم. دوست عزیز من اگر جای شما بودم حتما سراسری. من خودم برق قدرت همدان با مکانیک آزاد شیراز قبول شدم. مکانیک ازاد شیراز دسته کمی از برق قدرت همدان ندشات ولی 1000 کیلومتر اومدم اینورتر واسه اینکه سراسری بود. آره واسه اینکه سراسری بود. حالا دوستان بیان بگن آزاد فرقی با سراسری نداره اینا دیگه نظر خودشونه. فقط یک چیزی بگم. مدیر گروه برق بوعلی همدان گیره. بدجوریم گیره. به امید خدا از ترم دیگه نداریمش و این ترم آخره.
...................
کلمه شبانه یا روزانه توی مدرک چه موقت چه دایم درج نمیشه( مدرک چند نفر رو دیدم)
بچه های شبانه و روزانه با هم سر یه کلاسند .
تنها تفاوتشون ندادن خوابگاه و شهریه 2.5 تا 3 میلیونی هست . ( مبلغ پرداختی برای کل 4 سال . ترمی 300 ~ 400)
مسلما برق همدان بهتره.
سال قبل منطقه دو تا حدود 4500 و منطقه یک حدود 6000. ولی امسال ظرفیتا نصف شد و شبانه گرفت نصفشون باید خیلی بهتر می شدی.نقل قول:
ای بابا کاشکی همون دانشگاه آزاد تهران می رفتم بعد از دو ترم به این نتیجه رسیدم که دانشگاه بوعلی چه جای آشغالیه...از من به کنکوریهای امسال و سال های بعد نصیحت اگه پیام نور تهران با سراسری شهرستان قبول شدین بر ین تهران :(