کار کردن با سیمبین ویواز خیلی راحت تره از n900
درسته یکم هنگ داره ولی هر سیستم عمالی اول آخر هنگشو مینکه:دی
Printable View
کار کردن با سیمبین ویواز خیلی راحت تره از n900
درسته یکم هنگ داره ولی هر سیستم عمالی اول آخر هنگشو مینکه:دی
این دوتا ( ویواز و n900 ) حدود 100 تومن اختلاف قیمت دارن
تفاوتای زیادی دارن ولی اصلیاش اندازه lcd رزولوشن سیستم عامل اندازه ی خود گوشیه و حافظه ی داخلی
n900 سیستم عاملش جای پیشرفت تغییر بیشتری داره ولی برنامه وبازی ویواز بیشتره
در ضمن قبل خرید N900 به اندازش هم یه نگاهی بنداز تقریبا باید بیخیال تو جیب شلوار انداختنش
بشی:27:
ولی در کل با توجه به قیمت vivaz که حدود 310 تومنه انتخاب بهتریه
سلام به دوستان عزیز.
من نرم فزار Documents to go premium edition رو برا این گوشی N900 میخواستم. البته خودم این گوشی رو ندارم واسه یکی از دوستام میخواستم.
ممنون.
n900 اگه زمین بخوره سالم بلند میشه!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم رو چه حسابی میگید vivaz بهتره!
سیستم عاملش سیمبینه.
درسته که n900 گرونتره اما با یه مقدار پول بیشتر یه گوشی میخری که حالا حالاها واست گوشی میمونه و همیشه نرم افزار جدید واسش میاد
مثل اینه که بگید درسته که xbox360 بهتره اما میکرو بخر ارزونتره هنگ هم نداره سه چراقه هم نمیشه باطری joystickشم تموم نمیشه!
خوب درسته که واقعآ اینجوریه اما دلیل میشه که بره میکرو بخره؟
این یعنی چی؟ تو هر تاپیک اینو میگی؟ :10:نقل قول:
ملاك كه زمين خوردن نيست 1100 به ديوار هم بخوره سالم وايميسته چه برسه به زمين
اگه n8 بياد چي بازم n900 بهتره؟
عزیز من شما رو چه حسابی میگین که n900 بهتره...من چندتا از دوستام از این گوشی دارن و همشون از خریدنش پشیمونن...بارزترین مشکلش هم کیفیت رنگ صفحه ی نمایشه که tft 256000 رنگ هستش در حالی که اکثر گوشیهای 150 تومن به بالا کیفیت رنگ صفحه ی نمایششون 16m هستش...این مورد کافیه؟؟؟؟؟در ضمن دوست عزیز شما ویواز پرو بخر...نقل قول:
از نظر من نه......اون که گرون تر وای میسه..........ان8 شاخ ان900 رو میشکنهنقل قول:
دوست عزیز مگه به تعداد رنگه؟نقل قول:
الان nokia6300 16م زنگه اما hd2 صفحش 65000رنگه. یعنی 6300صفحه باکیفیتتری داره؟
مهم رزولوشن صفحه است
یه مثال دیگه
xperia x10 اولش با آندروید 1.6 صفحه اش 65000رنگ بود اما اگه دیده باشی خودت میدونی که از اکثر گوشیا باکیفیتتر بود
در ضمن من چند نفرو دیدم که n900 دارن خیلیم راضین