سلام دوست مننقل قول:
یعنی به نظر شما بهتر نیست cpu i7 کنیم از گرافیک کم کنیم یهنی گرافیک 240 250 هزار تومانی باشه ؟؟؟
اون مادربرد دوم که امیر خان معرفی کردن ساتا و یو اس بی 3 هست دیگه ؟؟
با تشکر:11:
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
یعنی به نظر شما بهتر نیست cpu i7 کنیم از گرافیک کم کنیم یهنی گرافیک 240 250 هزار تومانی باشه ؟؟؟
با تشکر:11:
با توجه به کاربردت که گیم هست خیر/نقل قول:
بهتر نیست cpu i7 کنیم از گرافیک کم کنیم یهنی گرافیک 240 250 هزار تومانی باشه ؟؟؟
برای شما کارت گرافیک قوی از هر قطعه ای مهمتره
بلهنقل قول:
سیستم دوم امیر جان عالیه:
x6 1055
asrook 870 extreme3
+بقیه قطعات.
ممنون از شما:11:نقل قول:
منظور من از مادربرد دوم: مادربرد گیگابایت P55A-UD3 است که آیا این ساتا 3 ویو اس بی 3 هست ؟؟
دوستان از قطعات سیستم اول که امیر خان معرفی کردن اگه قطعه ای کم یاب هست یک قطعه دیگر شبیه همون معرفی کنید چون من شهرستانم شاید همه چیز گیر نیاد:11:
خواهش میکنم دوست من.نقل قول:
بله هم از SATA3 و هم از USB3 پشتیبانی میکندنقل قول:
منظور من از مادربرد دوم: مادربرد گیگابایت P55A-UD3 است که آیا این ساتا 3 ویو اس بی 3 هست ؟؟
اکثرشون باید گیر بیاد.نقل قول:
دوستان از قطعات سیستم اول که امیر خان معرفی کردن اگه قطعه ای کم یاب هست یک قطعه دیگر شبیه همون معرفی کنید چون من شهرستانم شاید همه چیز گیر نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فردا یک سر به بازار شهرتون بزنید یه اماری بگیرید.
هر قطعه ای نبود بگید جایگزین کنیم.
بازم ممنون از شما:11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز معلوم میشه داره این قطعاتو یا نه گفت اگر نداشتم هم برات میارم حالا ببینیم چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]