چرا صفحش TFT هست شما که این همه روش کار کردین صفحشمsuper amoled میزدین میمردین:31: واقعا گوشی خوبیه انصافا
قیمتش چنده؟ کی وارد میشه؟
Printable View
چرا صفحش TFT هست شما که این همه روش کار کردین صفحشمsuper amoled میزدین میمردین:31: واقعا گوشی خوبیه انصافا
مرسي كامران جاننقل قول:
Texas Instruments OMAP3630—SGX530 + Cortex-A8 At 1000Mhz Clock کی میخواد با این پردازنده و گرافیک دیدیکیتش شوخی کنه ؟ نکنه Snapdragon
Snapdragon در خيلي موارد حتي در مقابل سي پي يو ميلستون 1 هم كم مياورد چه برسه به ميلستون 2
و احتمالا " نسخه بعدي درويد با OMAP4X به بازار بياد و احتمال زياد همون درويد حرفه اي باشه .
لمپارد جاننقل قول:
اگه تا 600 $ اومد تا دی ماه ...من میخرمش
بچه ها جنس بدنه ی این گوشی چیه ؟
بدنه اين گوشي از يك نوع فلز مرغوبه كه موتورولا چندين ساله تو گوشيهاش استفاده ميكنه .و يكي از دلايل افزايش وزن گوشي هاش همين ساختار فلزي در بدنه هست .
در مقايسه با يك گوشي از سامسونگ با همون سايز و ضخامت -گ.شي برند موتو وزن بالاتري داره .
معلومه ديگه وزن پلاستيك در مقابل فلز چه نتيجه اي داره .
-
و در مورد قيمت يادمه وقتي ميلستون1 وارد ايران شد حدودا" 800 هزار بود و بعد از چند هفته تا 120 هزار افت كرد .
البته قيمت جهاني همون حدود 600 $ بايد باشه .
کلآ دلیل سنگینی بخواهید بدونید چیه :21: نمنوش تو تست ZN5 البته این یک گریزهست و از موضوع تاپیک کمی دوره ولی این چیزی هست که که من ازش دفاع میکنم گوشی های موتو تو لیوان آبجو زیر SUV همه جا از صنعت امریکا دفاع میکنند :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیونم چرا هی پستای منو پاک میکنند اخه ینی چیییییییییییییییییییییییی یی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
زبان فارسی هم ساپورت میکنه :31:
فارسی که سهله ! لری و ترکی هم ساپورت میکنه .نقل قول:
برای اینکه گفتی موتورولا بهتر از سامسونگه :46:نقل قول:
نمیونم چرا هی پستای منو پاک میکنند اخه ینی چیییییییییییییییییییییییی یی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
خوب واقعیت رو گفتی رزی جان و این برای بعضی ها تلخه !!
دوست درسته که AMOLED تکنولوژی خوبیه اما همیشه دلیل برتری نیست .نقل قول:
چرا صفحش TFT هست شما که این همه روش کار کردین صفحشمsuper amoled میزدین میمردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا گوشی خوبیه انصافا
من که عاشقش شدم....به نظره من این بهترین گوشی الان توی بازاره......اینده ماله موتورولاست:46:
دوستان.....کی وارده بازار جهانی میشه ؟
اینجا جای مقایسه گوشی ها نیست .
پست های اضافی پاکسازی شد
حدس میزنم وقتی الان بصورت رسمی معرفی شده برای کریسمس وارد بازار بشه..:46:نقل قول: