دست از سره این پایونیر بردارید دیگه!نه کیفیت صدا داره و نه تنظیماته خوبی و نه قیمت خوبی!هر روز هم گرون تر میشه!
خدمات هم که فقط تهران میده!این هم شد پخش؟
Printable View
دست از سره این پایونیر بردارید دیگه!نه کیفیت صدا داره و نه تنظیماته خوبی و نه قیمت خوبی!هر روز هم گرون تر میشه!
خدمات هم که فقط تهران میده!این هم شد پخش؟
شما پخشی رو معرفی کن که تونسته باشه پوز پایونیر رو بزنه .... همه استقبال میکنند :31:نقل قول:
دوستان از این 3 مدل کدوم بهتره ... و کدوم تو بازار پیدا میشه؟ وحدود قیمت ....ممنون
P6050
P6000
P7000
خب شما میتونی از هدیونیتهای آلپاین و یا کنوود استفاده کنید .نقل قول:
بيشتر توضيح ميدي؟نقل قول:
دوست خوبم كه توفكر خريد پخش هستيد
اگه از يو اس بي استفاده ميكني و نيازي به سي دي نداري سوني بخر
اگر كه نه پايونيير.هر مدلي كه پولت رسيد.زياد به مدل ها حساس نشد.با اين سيستم شما فرقي نميكنه.
ميتوني از مدل هاي پايين آلپاين،كلاريون و كنوود هم بگيري
من بودم رو اين 5 برند وسواس بخرج نميدادم
شما آلپاین تا 170 معرفی کن ، من کلی ممنونت میشمنقل قول:
قیمت هم مهمه
170 تومن بودجه پخش منه
دو تا باند کوچیک هم برای جلو معرفی کنید که با 6972 پشتیم مچ بشه
کیفیت صدا و وضوحش برام مهمه .... بم نباشه
قربان همگی
آلپاين 9873 RB يكصد و چهل هزار توماننقل قول:
100 Eub هم 165 هزار تومان
البته يو اس بي نميخورن
اگه صداي بم نميخواي پايونير نگير.سوني ميتونه مشكلت رو حل كنه
قربان لطفت ... زدی به هدف
من برام مهم usb هست و اصلا اهل cd هم نیستم ... چه مدل سونی رو پیشنهاد میکنید تا 170 که البته صدای خوبی هم داشته باشه ؟ :11:
خوبنقل قول:
ميدوني سوني فركانس هاي بالا رو بيشتر اجرا ميكنه.در عوض ميدباس يا همون باسش نرم تر يا به نظر اشتباه خيلي ها ضعيف تره.
اپتيك هاي پايونيير حرف نداره.واقعا عالين.اما سوني اپتيكش به پاي پايونير نميرسه اما از نظر من صداش بهتره.كليت صداش نه تنظيمات.
البته گزينه هايي داره كه بشه با تنظيمات صدا رو به حد مورد نظر رسوند.
اين مدل بايد همين حدود باشهکد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921666079665