درود
نقل قول:
آقا میشه در این مورد کمی توضیح بدی؟ آیا همچین چیزی واقعا لازمه؟ من متولد نیمه دوم 69 هستم و امسال هم حتما میرم دانشگاه. حالا واقعا باید الان این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟ اگر آره باید چیکار کنم؟
سپاس
درود
نقل قول:
آقا میشه در این مورد کمی توضیح بدی؟ آیا همچین چیزی واقعا لازمه؟ من متولد نیمه دوم 69 هستم و امسال هم حتما میرم دانشگاه. حالا واقعا باید الان این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟ اگر آره باید چیکار کنم؟
سپاس
یعنی دفترچه نگرفتی ؟ !نقل قول:
پس با این حساب غیبت خوردی که !:13:
یعنی چی دفترچه نگرفتی ؟! منظورتون اینه که دفترچه نفرستاده ؟نقل قول:
منم متولد نیمه ی دوم 69 هسم. وضعیتم الان چه شکلیه ؟! (دفترچه نفرستادم.)
درود
:19: :41: :19: :13: :19:نقل قول:
نقل قول:
آقا همین نیم ساعت پیش یکی همین حرف دوستمون رو بهم زد. ما نیمه دومی های 69 که دفترچه نفرستادیم فکر کنم یه 3 ماهی غیبت خوردیم :19: :19: :19:
آقا یکی یه کمکی بکنه. الان ما باید چیکار بکنیم؟
پیروز باشید
سلام !نقل قول:
ای بابا !! اگه اینطور باشه که کارمون زاره ..... .
آقا مطمئنی شما ؟! از کجا باید پرسید ؟
علیک سلام :دینقل قول:
من از ظهر تا حالا به همه زنگیدم و خبر فراری بودنمو :دی به همه دادم!
فارغ از شوخی. من فردا میرم نظام وظیفه اصفهان. ببینیم چی میشه و چی میگند. خبرشو همین جا میدم. فعلا برای اینکه دلت بیشتر بریزه این تیکه اول پست زیر رو بخون :
خیلی ناراحت شدی فک کن تیکه دومش درسته! :دینقل قول:
پیروز و سربلند باشی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
چطور نمیدونستین دوستان ؟ !! میترسم امسال محروم بشین !! یه قانونی اومده جدید که اون واسه متولدین نیمه دوم 70 هست که واسه سال دیگه نمیخوات دفترچه بفرستن . دعا کنید این قانون بهتون بخوره وگرنه قید دانشگاه رو باید بزنید ! این شماره هایی که میدم حتما زنگ بزنید بپرسید :
مركزمشاوره و پاسخگویی سازمان وظیفه عمومی ناجا باشماره تلفن های 73941739 و 73941735 آماده راهنمایی و ارائه مشاوره تخصصی به مشمولان و خانواده های آنها در زمینه قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی می باشد.
ساعات پاسخگویی: همه روزه در ایام غیر تعطیل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18 ضمناً ساعات پاسخگویی در روزهای پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود.
...........نقل قول:
نیم سال دهم هم باشی مختلط هست . اما تمرکزت رو بذار رو درست . اینا مسائل حاشیه ای هست که فقط عقبت میندازه .نقل قول:
این طور که مشخصه نمیشه زمان ثبت نام تو دانشگاه کارنامه شهریور پیش رو داد
پس ثبت نام شهریوری ها چطور میشه؟!!!